Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них

<< < (41/78) > >>

SofankaOK:

--- Цитата: SofankaOK від 13:35:02, 20 Січня 2009 ---Dsr 5001 Plus--клон аріоноподібних, за Fta --не знаю..дай системну інфу, тобі поможуть))
викладаю своє, ставимо +++++...
є питання до профі ;)чому, коли я заливаю ключі дз4-ever, то закодовані канали не йдуть, а коли газоліном--все окі??? an24
 *-P

--- End quote ---

Faish:
Пробуй програмою DzArionKey якщо у тебе прошивка DvbExtreme то на цих ключах 4w,5e,13e повинні працювати O0

Sergo2607:
Добрий день. я в справі з тюнерами і прошивками взагалі нульовий :2funny: а тому маю велике прохання. є в мене тюнер ,FergusonAD-5018CІ куплений дуже давно і на ньому вже майже нічого не показує з такого що я міг би подивитися :2funny: мені порадили його перепрошити ввести ключі і таке інше для цього навіть кабель порадили купити і я купив ;D usb 2.0 to RS232 він чорного кольору(тому що були ще й зеленого) але я взяв цей бо він був дорожчий ;D. думав почитаю на вашому сайті інформацію і все стане зрозуміло але нажаль ні!!! тому скажіть що мені качати, і звідки і що робити і чи можливо через цей кабель його перепрошити бо я тут начитався що у вас кабелі СОМ і щей кожен по різному перепаяні.

sashko2:
це тобі до  westsat - а потрібно

Sergo2607:
вибачте марка тюнера  AF 5018 CI

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version