Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них

<< < (5/78) > >>

Roman_Lviv:
Всім привіт. Взявся я вводити ключі. До редактора ключів добрався, але з самим ключем гірше. Програма, яка згадується в попередньому повідомленні не запускається, відразу питає чи відсилати отчет чи ні :) а сайт, який згадується в статті сайту sat.net.ua, де можна взяти свіжі ключі, там я не знайшов, наприклад на канал ТЕТ чи тревел канал, які в мене перестали показувтаи. Де ж саме взяти ключі для українських каналів???

Astronomy:
Ось тримай
 http://www.viaccessfree.info/forumdisplay.php?f=4

Roman_Lviv:

Ось таке я відкрив всвоєму тюнері. Там зараз відкрито Nagra. От я хочу ввести канал для ТЕТ каналу. Вибираю я вкладку BISS а далі...от який пункт вибирати??? Як дізнатись??
Там є записи такого типу:
[01]N7001 00 1F FF 11 00 00 00 00 00 00 00

Так от питання:
1. Який запис едітати?? Як саме дізнатись який відповідає за канал ТЕТ?
2. Які саме символи замінити потрібно з запису в тюнері на ключ, який є тут на сайті?
Бажано це все з прикладом пояснити :)
Наперед вдячний

Astronomy:
Там вже на писано зелена кнопка добавить, а красна (редактировать) саме краще постирайте там лишні ключі  тоді буде трошкі швилше відкриваться Бісс

Roman_Lviv:

--- Цитата: Astronomy;5912 ---Там вже на писано зелена кнопка добавить, а красна (редактировать) саме краще постирайте там лишні ключі  тоді буде трошкі швилше відкриваться Бісс
--- End quote ---

Я може помиляюсь..але ключі існують для кожного каналу окремо чи повністю для кодування???
Як мені дізнатись які в мене там лишні є?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version