Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них

<< < (34/78) > >>

roma:
Ще можна цією прогоамою O0  тою програмою відкриваєш список каналів  а там думаю розберешся *-P

Вкладення вилучене адміністрацією. У вкладених архівах виявлений вірус.  Надалі перевіряйте викладене *-U

Скористайтесь новішою версією 0.8 за наступним посиланням

Wasja:
Велике спасибі за підказку.Ця програма у мене вже є але не звернув уваги що можна міняти код. До речі Ваша програма з вірусом так що провіряйте свій комп.  ca.,

oleh61:
підкажіть ,будь ласка, номер (старого)софта для F-100 (Boot 0016.1[SPH S170EC]) де би коди БІсс не були зашиті в софті (щоб редагувати без компа),і щоб підтримував Кріпто, an24 ,бо я щось блуджу.підтримки Награ і ін. і шарингу -не треба.  *-I

Wasja:
НА всі Аріоноподібні ставлю софти із серії 6686 тож рекомендую S170EC_$SPH_6686_AF7_RC5 для даного тюнера зі старим ботом.

Wasja:

--- Цитата: bodyan від 11:39:26, 04 Липня 2008 ---Зміну батьківського пін-коду на даному ПЗ можна виконати , коли приймач знаходиться у дежурному режимі(годинник на циферблаті). Натискаючи на пульті ДК клавішу вгору Ви знайдете відповідний пункт зміни паролю :)

--- End quote ---
Знаходжу PIN жму ОК ввожу новий код але воно його чомусь не запамятовує. Може я щось не так роблю підкажіть будь ласка. *-G

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version