Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них
malyshka:
Дорогий друже, WESTSAT! Дякую за відповідь, але питання було не про частоти і не про час роботи НТС.
Саме в процесі роботи з BISSedit я допускаю помику(не знаю яку) і ключі в софт не прописуються.
Щодо НТС 75 то він йде у мене на всіх тюнерах, крім ФЕРГУСОНІВ!
westsat:
Cофти від Джимінадо ідуть без прописаного ключа на НТС-тому в програмі BISSBrowse робіть так-відкривайте потрібний софт прогою-дальше позиція сат нередагується,вибирайте непотрібний вам ключ і в позицію freg-прописуйте частоту канала (в даному випадку для НТС 12702) дальше в КЕУ-ключ канала але пронисуйте його повність(э тюнери де вводяться 12 цифр ключа бісс в софтах Джимінадо треба прописувати 16 цифр,якщо наприклад ключ 123456789АВС(ДЛЯ ОПЕНА 800) то для аріонна треба прорисувати 12345600789АВС00).Коли прописали всі потрібні ключі збережіть софт в той же самий файл що і відкривали-натисніть ОК.Після відкрийте софт программою AUC_HEditv і нажміть кнопки Сorr.Size i Calc.ShSum та знову таки збережіть в ФАЙЛ.
malyshka:
an33
Друже, WESTSAT! Дякую за пораду, але все це я проробляв багато разів та результат один - канали не йдуть. Прогою BISSedit не прописується жоден ключ. 1+1інт. не йде хоч убий (софт 6825), про НТС я вже й не мрію.
Тепер про софт 6686. Який ідент та ключ поставити в Фергусон щоб запрацював НТС?
1300(0514) 95F819CFA6F5931B- не відкриває !
westsat:
В тому й то справа що в BISSedit непрописується а прописуеться в прозі BISSBrowse.
Качайте тут
http://sat-ukraine.info/index.php?action=dlattach;topic=80.0;attach=119
malyshka:
*-A
Величезне спасибі, друже WESTSAT! Прога "BissBrowse"- діє! Не відкривається чомусь лише DaVinci.
Все одно *-I, з мене an33 !
Навігація
Go to full version