Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них
gotsanyuk:
Попробуйте прописати ключі, де в колонці "супутник" - буде не -4, а 0... lam
Snoop:
В когось йде канал GTRK Tomsk 11463 V на 80°E - Express AM2. Бо я підправляю прогамою BissEdit і не показує! *-I
alexgrin3:
В мене томск йде прошивка Е6822 з уплоаду WESTSATа я в прошивці змінив частоту в одного з каналів С діапазону і відразу пішло(змінив на частоту томська 11463)адже ключі(BISS) до всіх різновидів каналу Россія на всіх супутниках здається однаковий (виправте якщо помиляюсь)
malyshka:
Скільки не пробую скористатись програмою BISSedit - всі спроби марні, хоча ніби все роблю згідно з ін-
струкцією. В даному випадку на 6825 не йде 1+1 інт. Таке як прив"язка до частот або запам"ятовування через AucHedit - відомо. Що я роблю не так?
Крім цього не вдається відкрити на аріоноподібних NТS 75 (софт типу 6686), хоча ключ та ідент відомі.
Допоможіть, дуже прошу.
westsat:
НТС-працює тільки після 22,00 по Києву.Стосовно Україських бісс каналів з амоса-то щоб працювало треба прописати (ті частоті які вказано в Бісбровс) в тюнер-ДОБАВЛЯЙТЕ 2 частоті і щоб вони небули ідентичні прописуйте скорість потоку на 1 більше.Наприклад
10723-27500 Мега
10720-27501-1+1
10721-27502-Київ
Ці частоти треба додати до загального списку транспортерів і потому непросто просканувати.
ССОРИ ПОКИ НАБИРАВ ТЕКС-ПОПЕРЕДНІЙ ЗНИК!!!
Навігація
Go to full version