Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них
roma:
Дякую якось розберусь, а про розпайку кабеля для NEW STAR st-202 незнаєте?
gotsanyuk:
--- Цитата: roma від 19:42:51, 22 Січня 2008 ---Дякую якось розберусь, а про розпайку кабеля для NEW STAR st-202 незнаєте?
--- End quote ---
Нажаль не знаю ... не попадавсь поки що мені в руки даний приймач *-G
Android-80:
--- Цитата: roma від 19:42:51, 22 Січня 2008 ---Дякую якось розберусь, а про розпайку кабеля для NEW STAR st-202 незнаєте?
--- End quote ---
Для кабеля мама-мама-нульмодем(2-3,3-2,5-5),а для папа-мама(модемний),а там пряма розпайка 2-2,3-3,5-5. Для твоєї зірочки скористайся другим кабелем...
roma:
Ні пряма розпайка непідходить 2-2,3-3,5-5, нешиється ніяк ні ключі ні список нелізе Vic
конденсатори провіряв всі добрі шо робити може якась інша причина, an24
Android-80:
--- Цитата: roma від 22:23:35, 22 Січня 2008 ---Ні пряма розпайка непідходить 2-2,3-3,5-5, нешиється ніяк ні ключі ні список нелізе Vic
конденсатори провіряв всі добрі шо робити може якась інша причина, an24
--- End quote ---
Шнурочки є двох типів з якими я стикався при прошивці приймачів: нульмодем і модем. В компі компорт має штирьки,то значить що на роз"ємі шнурка(мама з дирочками) і аналогічно на тюнері,та при цьому використовується нульмодемний шнурок!!!
А якщо на порті тюнера дирочки(мама),то кінець шнурка-папа і використовуємо шнурок модемний. Так все створила природа,бо інакше появились лесбіянки(мама-мама),голубі(папа-папа) та трансвестити(все в перемішку). А таким макаром ти свого апарата не перешиєш!!!
ЗІ. Якщо шнурок перевірений і робочий,то проблему шукай в порті приймача(MAX-RS-232)
Навігація
Go to full version