Приймачі DVB-S/S2 > DBox-2
Нарощення пам"яті ДБокс2
andrey:
маю ще одне питання щось я не зрозумів як то має стояти там резистор на 100 кілоом.? він там повинен допаятися на 14 та 16 ножку чи ні.? чи він вже там стоїть з завода.?якшо резистор паяється на 14 та 16 ножку з 14 йде на флешку на 7 контакт а з 16 на 4 контакт... так ... розясніть як шо можна.
Astronomy:
andrey!на схемі все-ж показано!!там нічого складного не має! проще зверніться до майстра він вам поможе, поки ви не наробили біди!!
andrey:
я й сам думаю зроблю це просто на схемі не правильно намальовано... я раніше ходив на гурток ( в дитинстві ) то не так малювалося зєднання як там.... в мене питання за той резистор на 100 кілоом треба ним замикати так би мовити 14 та 16 ножу чи ні... як би воно малювалося дві паралельні прямі а між ними стор то я б все зрозумів а тут якось незрозуміло намальовано...( і ше для чого було змінювати колір шо йде на флешку на 3 контакт та на 6 нашо людей запутувати як шо можна було б це одним кольором намалювати і було б набагато простіше... а то до 3 контакту оранжевий до 6 контакту фіолетовий...) ви мені скажіть за того резистора і я почну паяти... і як шо треба резистор я найшов на 105 кілоом можна його.?
virusnix:
Допоможіть! Підпаявав сьогодні SD карточку на 2 Гб, і не знаю як її змонтувати, чи підключити в прошивці. Прошивка стоїть Dbox2_Neutrino.DREAM Plus_v2.03beta_ukr_locale. Командою df в telnet показує by........
dbox ~ > df
Filesystem 1k-blocks Used Available Use% Mounted on
/dev/root 5248 5248 0 100% /
/dev/mtdblock/3 2688 1716 972 64% /var
dbox ~ >
Підкажіть будь ласка як запустити цю флешку?
Наперід вдячний за відповіді *-I
stepan_kv:
Попробуй з телнету по черзі виконати слідуюче
insmod mmc.o
insmod fat.o
insmod vfat.o
mount -t vfat /dev/mmc/disc0/part1 /var/mnt/mmc
Навігація
Go to full version