Автор Тема: dBox2 не шиється  (Прочитано 2852 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній iva3

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 490
  • Рейтинг: +707/-5
dBox2 не шиється
« : 18:15:52, 23 Вересень 2007 »
при прошивці вибиває
***Adapter Desc: NVIDIA nForce MCP Networking Controller - Ìèíèïîðò ïëàíèðîâùèêà ïàêåòîâ (via IpHlpApi #1)
***MAC address: 57:00:C8:B4:C7:61 Local IP: 192.168.5.78
***BootP server started...  Port 67
***TFTP server started... Port 69

потім йде прошивка но не останавлюеться пише:BOOT broadcast 1 і  до BOOT broadcast 5 і зновуж те сама від 1 до 5 безприривно.
Підкажіть будьласка в чом моя помилка . прошитий раніше був НЕУТРІНО   поставив imagen v 5.01 не хоче шити таке висвiчуэ.
Coolstream NEO Plus-- 4ku-5ku-13ku-36ku-75ku-85ku-90c-90ku
Dbox2

Відсутній Avenir

  • VIP
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 166
  • Рейтинг: +44/-0
  • м. Тернопіль
dBox2 не шиється
« Відповідь #1 : 19:01:02, 23 Вересень 2007 »
коли запускаєш дбоксбут менеджер, ресетни тюнер двома крайніми кнопками напанелі. Коли їх будеш відпускати то праву тримай далі....запуститься тест памяті. Коли він закінчиться то в командній стрічці напиши команду boot  і жми ентер на клаві.
VU+UNO, Wave Wrontier T90 , 36E-4W...

Відсутній iva3

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 490
  • Рейтинг: +707/-5
dBox2 не шиється
« Відповідь #2 : 09:56:42, 24 Вересень 2007 »
Запустив тест памяті вже 3 хвилини на жк в тюнері стоять слова і цифри. І де знеходиться командна стрічка в DBoxBoot? І що повинно висвітись на жк теста памяті?
Я новачок це перший раз прошиваю НОКІЮ, підкажіть.
Coolstream NEO Plus-- 4ku-5ku-13ku-36ku-75ku-85ku-90c-90ku
Dbox2

Відсутній Gosha

  • VIP
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 183
  • Рейтинг: +63/-2
  • м.Тернопіль
dBox2 не шиється
« Відповідь #3 : 10:20:41, 24 Вересень 2007 »
Відкривши DBoxBoot, зліва клямаєшь на закладку зліва Utilites , вибираєшь Image flashen , відкриваєшь папку, де в тебе знаходиться імідж, шо ти хочешь заляти в тюнер , клямаєшь -открить, ..і в цей момент натискаєшь швиденько на морді тюнера дві крайні кнопки, одночасно! ..через 2-3 секунди відпускаешь ліву кнопку...праву ще 2 секунди притримуєшь...тобто цей час визначається експерементально.
Далі ,якщо процесс загрузки побіг, то все ОК,...саме головне дочекатись, щоб в вікні DBoxBoot побігли значки ########################################
###########################################
#####################.
Якщо до них не доходить дєло...то можна допомогти загрузитись,..набравши швиденько в вікні DBoxBoot  команду boot , і нажати на клаві Enter.
Далі чекаємо ...хвилини 3- 4 ,..пока все не скінчиться, і не буде повідомлення, що загрузка закінчена.
Орієнтовно вся процедура займає 3-5 хвилин.
Краще перечекати, чим прервати процесс.
Все ніби то.
36Е-30W 0.90+IP DM500+IP BOX 91 HD+STRONG SRT DM2100+MTI AP8-XT2E

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1722
  • Рейтинг: +1855/-0
dBox2 не шиється
« Відповідь #4 : 10:23:19, 24 Вересень 2007 »
Скоріше всього в вас на компютері стоїть фаїрвол, і блокується мережева карта
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній Gosha

  • VIP
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 183
  • Рейтинг: +63/-2
  • м.Тернопіль
dBox2 не шиється
« Відповідь #5 : 10:31:06, 24 Вересень 2007 »
ну...фаєрвол і в мене стоїть....-хоча теж тре звернути на це увагу.
я міркую, що можливо на компі не одна,..а дві , чи кілька мережевих карт є.
В такому випадку в DBoxBoot в настройках Settings закладка, треба в лівій половинці, посередині в віконечку вибрати іменно ту мережеву, до якої підключен тюнер.
...................................
В мене колись був випадок, що в ноутбуці я проінсталював налаштування Кїівстара,..дрова поставив,..мережу налаштував...
і ось DBoxBoot на автоматі схопив це з єднання за головне і нічого я не міг зробити....аж доки я не замітив цього, і не змінив налаштування.
36Е-30W 0.90+IP DM500+IP BOX 91 HD+STRONG SRT DM2100+MTI AP8-XT2E

Відсутній Avenir

  • VIP
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 166
  • Рейтинг: +44/-0
  • м. Тернопіль
dBox2 не шиється
« Відповідь #6 : 10:39:59, 24 Вересень 2007 »
по посту вище бачимо шо карту менеджер розпізнав.....мак адресу теж....так шо тільки команда boot  -))
VU+UNO, Wave Wrontier T90 , 36E-4W...

Відсутній iva3

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 490
  • Рейтинг: +707/-5
dBox2 не шиється
« Відповідь #7 : 14:11:21, 24 Вересень 2007 »
Перед тим цей тюнер попав під перепади напругу після цього При включенi тюнер висвiчуе Ошыбку . Внимание,mCjdes нет в наличае! Загрузите их через FTP или с помощу DBox-Boot Manager. Може тута що зарито шо він не шиеться
Coolstream NEO Plus-- 4ku-5ku-13ku-36ku-75ku-85ku-90c-90ku
Dbox2

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1722
  • Рейтинг: +1855/-0
dBox2 не шиється
« Відповідь #8 : 17:58:43, 24 Вересень 2007 »
То це проблема із мережевою картою, в мене зараз теж такий тюнер лижить

А саме краще попробуйте зайти на тюнер по мережі(сітці) тоді будете точно знать в чом причина
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній iva3

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 490
  • Рейтинг: +707/-5
dBox2 не шиється
« Відповідь #9 : 11:09:13, 25 Вересень 2007 »
Astronomy, А саме краще попробуйте зайти на тюнер по мережі(сітці) .Це як?
Coolstream NEO Plus-- 4ku-5ku-13ku-36ku-75ku-85ku-90c-90ku
Dbox2

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1722
  • Рейтинг: +1855/-0
dBox2 не шиється
« Відповідь #10 : 13:41:49, 25 Вересень 2007 »
треба щоб на компі стояла програма тотал командер або cute ftp,прописуєш адрес  і  пробуй зайти на тюнер!
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній iva3

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 490
  • Рейтинг: +707/-5
dBox2 не шиється
« Відповідь #11 : 16:14:06, 28 Вересень 2007 »
Всім дякую за підказкі . Вся проблема була в неробочій сетевій карті. Тема закрита
Coolstream NEO Plus-- 4ku-5ku-13ku-36ku-75ku-85ku-90c-90ku
Dbox2

 

Dbox2 і "Триколор"

Автор andrei_86Розділ DBox-2

Відповідей: 16
Переглядів: 2210
Остання відповідь 09:06:12, 09 Березень 2010
від andrei_86
Які можливості NOKIA DBOX2 500 power-board?

Автор agrotexnikaРозділ DBox-2

Відповідей: 14
Переглядів: 2643
Остання відповідь 10:56:19, 18 Травень 2007
від vic
Orton 4060 CX на дисплеї коли ставлю прошивати пише "ASH" і не шиється.Що робити

Автор Ruslan1985Розділ 4060CX

Відповідей: 3
Переглядів: 1681
Остання відповідь 18:22:05, 29 Квітень 2014
від Ruslan1985
DBox2&VPN проблема так і не вирішена?

Автор agrotexnikaРозділ DBox-2

Відповідей: 1
Переглядів: 1021
Остання відповідь 13:33:43, 29 Червень 2007
від vic
Хто щось чув DBox2 та IDE інтерфейс ?

Автор agrotexnikaРозділ DBox-2

Відповідей: 1
Переглядів: 834
Остання відповідь 12:38:12, 25 Грудень 2007
від bodyan