Приймачі DVB-S/S2 > DBox-2
Запис каналів Триколор
llpit:
подивись у папці tmp файл ecm.info який таймау доставки ключа.
SergeyEM:
700 ms. На телевізорі все йде нормально, проблема тільки з записом програм.
llpit:
А ми про цей Ngrab говоримо http://sat-ukraine.info/index.php?topic=1598.0 , бо до нього у мене WinGrabZ на різних каналах себе по різному вів.
Нажаль немаю триколора щоб протестувати.
А так Ngraboм пише чудово кодовані канали Віа2.5, сека2, награ2, ірдето2. Може триколор має якусь особливість. Булоб не погано у кого є триколор, щоб зробив такіж тести та виклав, свої відгуки.
vic:
700мс..це забагато..хоча працювати буде..
Я не розумію теж власне з записом каналів...якщо картинку не рве,то чому ви не можете записати...можливо справа в іміджі..спробуйте перейти на нейтрино..воно більш заточене до запису..хоча б для порівняння..
Хоча в мене дочка пише на старенькому іміджі рудбокс уа теам 1.8..музон ..і по радіо..правда не триколор..нема змісту просто..
В мене ж Триколор йде на модулі..проблемно трохи..то гід вирубується то просто підвисає модуль..і канали переключає довше, ніж по шарі..
SergeyEM:
VIC, річ в тім, що інші канали пишу без яких-небудь проблем. Тільки проблема з Триколором хоча записуємий канал на телевізорі йде нормально без фризів. 700 мс - це найбільше число. Використовую NGrabSetup-0.7.75. Треба буде спробувати змінити імідж на якись інший.
Навігація
Go to full version