Приймачі DVB-S/S2 > DBox-2

Шарінг на Dbox2

(1/2) > >>

vita2112:
Допоможіть налаштувати дбокс2  під шарінг.Є виділена лінія ФТП ,незнаю куди шо вписати,налаштувати,прошивка? Зараз стоїть Енігма 5,06.

bodyan:
Спочатку налаштуйте з'єднання з інтернетом. Правильність з'єднання можна перевірити зайшовши в Додатки Онлайн, якщо Ви заходите значить все гаразд.
Для mgcamd:
Закиньте долучені файли  в теку /var/keys. Відкорегуйте файл newcamd.list, а саме внесіть свої дані Ір-адресу, порт, логін, пароль.

Для Сссаm:
Знайдіть файл(/var/etc) CCcam.cfg. Розкоментуйте рядок
--- Цитувати ---# N: 127.0.0.1 10000 dummy dummy 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
--- End quote ---
в якому відповідно внесіть свої дані, а саме
--- Цитувати ---N: Ipadres Port Login Pass 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
--- End quote ---

В обох випадках необхідно перезавантажити емулятор!

vita2112:
У мене виникла проблема з налаштуванням мережі. Є 2 варіанти: пряме з"єднання з кабелем ,і через компа-типу міст .пряме з"єднання вимагає прописки мережевої карти в їхній системі.А через міст не знаю як прописати ні в тюнері ні в компі.Поясніть на реальному прикладі куди шо прописувати. Наперед вдячний.

bodyan:
Колись в свій час також задавався таким питанням. Найпростіше вирішення даної проблеми це придбати світч.

vita2112:
не знаю як прописати налаштування мережі ні в тюнері ні в компі.Поясніть на реальному прикладі куди шо прописувати ?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version