Автор Тема: Шарінг на Dbox2  (Прочитано 2476 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній vita2112

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +10/-0
Шарінг на Dbox2
« : 18:52:19, 19 Вересень 2007 »
Допоможіть налаштувати дбокс2  під шарінг.Є виділена лінія ФТП ,незнаю куди шо вписати,налаштувати,прошивка? Зараз стоїть Енігма 5,06.

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 6004
  • Рейтинг: +7742/-1
Шарінг на Dbox2
« Відповідь #1 : 19:31:31, 19 Вересень 2007 »
Спочатку налаштуйте з'єднання з інтернетом. Правильність з'єднання можна перевірити зайшовши в Додатки Онлайн, якщо Ви заходите значить все гаразд.
Для mgcamd:
Закиньте долучені файли  в теку /var/keys. Відкорегуйте файл newcamd.list, а саме внесіть свої дані Ір-адресу, порт, логін, пароль.

Для Сссаm:
Знайдіть файл(/var/etc) CCcam.cfg. Розкоментуйте рядок
Цитувати
# N: 127.0.0.1 10000 dummy dummy 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
в якому відповідно внесіть свої дані, а саме
Цитувати
N: Ipadres Port Login Pass 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

В обох випадках необхідно перезавантажити емулятор!
Для подяк:  4149625802083533 |

Відсутній vita2112

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +10/-0
Шарінг на Dbox2
« Відповідь #2 : 20:50:12, 19 Вересень 2007 »
У мене виникла проблема з налаштуванням мережі. Є 2 варіанти: пряме з"єднання з кабелем ,і через компа-типу міст .пряме з"єднання вимагає прописки мережевої карти в їхній системі.А через міст не знаю як прописати ні в тюнері ні в компі.Поясніть на реальному прикладі куди шо прописувати. Наперед вдячний.

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 6004
  • Рейтинг: +7742/-1
Шарінг на Dbox2
« Відповідь #3 : 20:56:13, 19 Вересень 2007 »
Колись в свій час також задавався таким питанням. Найпростіше вирішення даної проблеми це придбати світч.
Для подяк:  4149625802083533 |

Відсутній vita2112

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +10/-0
Шарінг на Dbox2
« Відповідь #4 : 21:11:55, 19 Вересень 2007 »
не знаю як прописати налаштування мережі ні в тюнері ні в компі.Поясніть на реальному прикладі куди шо прописувати ?

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
Шарінг на Dbox2
« Відповідь #5 : 07:32:00, 20 Вересень 2007 »
Я б на вашому місці поступив би слідуючим чином:
1.Купив би в магазині компютерному роутер,наприклад,длінк 604..всі налаштування вашого інтернету переніс би на нього,в тому числі і МАС адрес компа..
В такому разі у вас і комп і тюнер почнуть ходити в інет під одними налаштуваннями і незалежно один від одного..
Уже від роутера підуть два дротики-на комп і тюнер..якщо у вас нема можливсті розвести дроти до компа і тюнера,то можна використати радіороутер 614...в мене власне так зроблено..
2.Після роутера у вас вийде ваша власна локальна сітка :
Роутер:
 ір 192.168.0.1
Комп:
192.168.0.2
255.255.255.0
192.168.0.1 (шлюз)
Тюнер:
192.168.0.3
255.255.255.0
192.168.0.1(шлюз)

Відсутній agrotexnika

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 76
  • Рейтинг: +37/-1
Шарінг на Dbox2
« Відповідь #6 : 09:24:25, 20 Вересень 2007 »
Через міст

!!!ОБОВ’ЯЗКОВО занотаткувати всі настройки всіх інтерфейсів що є на компі !!!!

DBox2
ip: 10.0.0.2
mask: 255.255.255.0
шлюз: 10.0.0.1
сервер імен: запитати у провайдера інтернету

Комп
сторона DBox2
ip: 10.0.0.1
mask: 255.255.255.0

Змінити
Комп
сторона інтернету
"Протокол Интернета (TCP/IP), Свойства"
"Получить IP адрес автоматически"

"Пуск -> Настройка -> "
"Сетевые подключения"
"Подключение по локальной сети"
У Вас може бути інше: "Минипорт WAN"
"Свойста"-> закладка "Дополнительно"

Поставити галку "Разрешить другим пользователям сети использовать подключение к интернету данного компьютера"
Обрати у пункті:
"Выберите подключение к частной сети"
"Подключение по локальной сети / МОЖЕ БУДИ 2,3,4"(Комп/сторона DBox2 ip: 10.0.0.1)

!!! Буде віконце, що всі настройки сброшені!!!
Перевірити та замінити "Подключение по локальной сети" сторона інтернета.
Дістати нотатки та змінити - як було налаштовано провайдером.

Перезавантажити комп, підключитись до інтернету, перевірити роботає інтеренет?
Перевірити через FTP чи telnet чи бачимо ми DBOX2
якщо гаразд
telnet 10.0.0.2
ввісти Login, Password
набрати
ping 10.0.0.2 (Ctrl+C припинити ping, DBox2)
ping 10.0.0.1 (комп, сторона DBox)
ping Ip-сторони интеренета
ping 194.67.57.26 (ці адреса ,mail.ru)
як що mail.ru дав відклик - DBox2 бачить інтернет.

У випадку коли все це запрацює з першого разу...
Терпіння та праця.

Відсутній Diller

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 135
  • Рейтинг: +164/-3
  • ^)
Шарінг на Dbox2
« Відповідь #7 : 08:46:01, 09 Липень 2010 »
 Поділяться Будь-ласка файлом newcamd.list, і ще що там потрібно для ш@ри,давно не брав цього апарата в руки і не памятаю шо і як. стоїть MGcamd1.31 оновлював до 1,35 не активується(запускається-але в лозі стоп і все)-можливо потрібно попередній видалити
ORTON 9500 HD PVR 2 CI 2 CX E PLUS 75E 36E 19.2E 13E 9E 5E 4W

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1723
  • Рейтинг: +1858/-0
Шарінг на Dbox2
« Відповідь #8 : 11:24:02, 09 Липень 2010 »
старий мжкамд видаліть!ось файл newcamd.list
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

 

Dbox2 і "Триколор"

Автор andrei_86Розділ DBox-2

Відповідей: 16
Переглядів: 2317
Остання відповідь 08:06:12, 09 Березень 2010
від andrei_86
Sat-Integral T820 & MPCS шарінг

Автор getmanovРозділ Sat-Integral

Відповідей: 6
Переглядів: 2484
Остання відповідь 19:15:35, 22 Лютий 2017
від Ваня Бідзюра
Дрім і шарінг через мобільний

Автор v22Розділ Dreambox 500, 600, 7000 ...

Відповідей: 1
Переглядів: 980
Остання відповідь 19:48:25, 13 Жовтень 2007
від djon-lb
Шарінг і Eurosat 8004 Super

Автор bodyanРозділ Eurosat DVB-8004 Super

Відповідей: 11
Переглядів: 3456
Остання відповідь 19:10:52, 22 Травень 2010
від shurik2010
Opticum 9500 HD і ЛАН шарінг

Автор BOSSSSSРозділ Opticum 9500/9000 HD 2CI 2CX E Plus

Відповідей: 64
Переглядів: 9484
Остання відповідь 10:45:15, 22 Березень 2011
від ates4