Автор Тема: HIVISION 3300  (Прочитано 1918 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3041
  • Рейтинг: +3749/-0
HIVISION 3300
« : 23:42:56, 17 Вересень 2007 »
У кого є готовий файл ключів? Буду дуже вдячний!

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1460
  • Рейтинг: +1802/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
HIVISION 3300
« Відповідь #1 : 06:33:53, 18 Вересень 2007 »
Тримай, в принципі не всі ключі свіжі, але ТРК Київ працює...

Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній sat-pl

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1781
  • Рейтинг: +602/-2
HIVISION 3300
« Відповідь #2 : 06:36:36, 18 Вересень 2007 »
Цитата: Android-80;20459
У кого є готовий файл ключів? Буду дуже вдячний!
залий послідній софткам і все-) не забудь бісс підредагувати-)
« Останнє редагування: 19:06:49, 12 Листопад 2009 від sat-pl »
Apple TV4

Відсутній sashko2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 598
  • Рейтинг: +284/-2
HIVISION 3300
« Відповідь #3 : 18:41:14, 12 Листопад 2009 »
Даний тюнер підтримує кріпто ???
зкинуф софткам - бісс працює ,а кріпто ні .... :(
 *-I

Відсутній slotvin

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 162
  • Рейтинг: +142/-0
HIVISION 3300
« Відповідь #4 : 22:25:23, 12 Листопад 2009 »
підтримує

Відсутній romireb

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 593
  • Рейтинг: +351/-27
  • Хто бджілку снідає....,той її й танцює! Є!
HIVISION 3300
« Відповідь #5 : 07:44:02, 13 Листопад 2009 »
це тюнер який вміє все крім шари ....простий софткам  візміть  й буде все  стреміть пучком ....

прекрасний апарат ....казка....
« Останнє редагування: 07:46:17, 13 Листопад 2009 від romireb »
Mediasat.net.ua - contributor. Editorial staff|Satellite Systems Lebedyn | Я не в Африці Lat: 50:35:28N (50.5911) Lon: 34:31:44E (34.529)*Нivion 3300+Strong SRT50+(moto=actuator12")+DiSHoffset 0.9 m Multifeed=Sharp0.4db+MTi0.6d

Відсутній kandrij

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 558
  • Рейтинг: +447/-0
HIVISION 3300
« Відповідь #6 : 14:01:35, 23 Листопад 2009 »
Ресивер прошив. Крипто показуе.Бiс нi .ключi вводив .Меню ,Конфiг STB
1 2 3 4 меню мулятора не зявляeться.Що роблю  не так?
Якщо  в когось e  готовi ключi до HIVION 3300 ,то просьба виложити.
Я твердо вірю, що не за горами,
Той час, коли зійдуться Сян і Дон
В єдине русло, і поміж братами
Для злагоди не буде перепон

Відсутній slotvin

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 162
  • Рейтинг: +142/-0
HIVISION 3300
« Відповідь #7 : 22:30:35, 23 Листопад 2009 »
Тримай ключі робочі.

 

Hivision и клони. Відповідаємо на запитання "Як вводити ключі Biss?"

Автор GeopardРозділ Hivision

Відповідей: 0
Переглядів: 3483
Остання відповідь 11:29:46, 01 Березень 2007
від Geopard
Hivision и клони. Відповідаємо на запитання "Як заливати ключі до тюнера?"

Автор GeopardРозділ Hivision

Відповідей: 0
Переглядів: 2878
Остання відповідь 11:38:07, 01 Березень 2007
від Geopard
Hivision HV-5000CI не робить Megasport (цікава проблема)

Автор Rostyk.07Розділ Hivision

Відповідей: 2
Переглядів: 1066
Остання відповідь 06:47:56, 03 Лютий 2009
від zloj vitos
Hivision - прошивка, список каналів, ключі

Автор bodyanРозділ Hivision

Відповідей: 45
Переглядів: 13186
Остання відповідь 00:22:09, 01 Вересень 2017
від gvj888
Корисна інформація щодо розділу Hivision

Автор GeopardРозділ Hivision

Відповідей: 1
Переглядів: 2238
Остання відповідь 19:20:59, 02 Березень 2007
від sat-pl