Автор Тема: PIONEER BCT-1530  (Прочитано 4487 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
PIONEER BCT-1530
« : 21:50:38, 17 Вересень 2007 »
Сьогодні,знайома принесла і попросила перешити піонера1530. Полазивши ресурсами нету натягнув трохи інфи,але чесно кажучи-аж забагато:D  Аж голова пішла обертом. З піонером незнайомий! Хто зможе допомогти з перешивкою? Був би радий щоб прошити одним махом,щоб залити готовий дамп,наприклад:D  На мамі: проц STI5512 і дві флешки M29W800AT та TOSHIBA TC58FVT160FT. Наперед велике спасибі!!!

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1454
  • Рейтинг: +1802/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
PIONEER BCT-1530
« Відповідь #1 : 06:56:48, 18 Вересень 2007 »
Ти сюда заглядав.., імхо тут все є нормально розписано, якщо щось невлаштовує - звернися до Yaro він у нас спец по голдбоксам...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3523
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
PIONEER BCT-1530
« Відповідь #2 : 07:45:06, 18 Вересень 2007 »
Цитата: tosat;20463
звернися до Yaro він у нас спец по голдбоксам...


Спец у нас по ГолдБоксах - Генератор, якщо правду казати, а я так, Вийшов Погуляти :-) Але чим зможу - допоможу, без проблем. Тільки це питання, як вірно підмічено, розглядається в призначеній для нього гілці форуму...куди я твоє питання і переніс :cool:
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
PIONEER BCT-1530
« Відповідь #3 : 10:22:10, 18 Вересень 2007 »
YARO то TOSAT,велике спасибі,сьогодні обов"язково спробую та відпишусь!!!

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3523
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
PIONEER BCT-1530
« Відповідь #4 : 20:52:23, 18 Вересень 2007 »
Цитата: Android-80;20487
YARO то TOSAT,велике спасибі,сьогодні обов"язково спробую та відпишусь!!!


Я дуже стараюся не вийти за межі...:cool: ...якщо не виходить що-небудь - питай обов"язково.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
Re: PIONEER BCT-1530
« Відповідь #5 : 11:23:34, 03 Жовтень 2007 »
Цитата: Android-80;20487
YARO то TOSAT,велике спасибі,сьогодні обов"язково спробую та відпишусь!!!

Я дуже стараюся не вийти за межі...:cool: ...якщо не виходить що-небудь - питай обов"язково.
Значить так,маю в руках піонер 1530 (WERSJA-Dynamit 6.27NZ /NUMER WERSJI-v 8.05 SE dla 1430 /
WYKONANO-21.07.2003) Jtag-ом граюсь дома на домашньому(стаціонарному компі),на якому спалені компорти,робочий тільки паралельний порт. Перешиваю в основному на роботі ноутом з перехідником USB-RS232. Яким чином я можу перешити піонера? Інформації назбирав багато,але реально нічого не виходить! Бачу,що в тюнері є джитаг,можливо достатньо залити один дамп і все?
Будь-ласка,виведіть мене в правильне русло! І якщо можна по-подробніше і по-порядку...

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1722
  • Рейтинг: +1855/-0
Re: PIONEER BCT-1530
« Відповідь #6 : 11:52:17, 03 Жовтень 2007 »
Для цих тюнерів  треба ЛПТ порт і комп порт
джетак теж підійде щоб залити софт і канали
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
Re: PIONEER BCT-1530
« Відповідь #7 : 11:56:51, 03 Жовтень 2007 »
Для цих тюнерів  треба ЛПТ порт і комп порт
Добре,тоді для цієї справи зремонтую ком-порт в компі,але яка розпайка ЛПТ порта,бо шнура такого нема папка-папка,оскільки в компі мамка і в тюнері мамка???

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 5934
  • Рейтинг: +7586/-0
Re: PIONEER BCT-1530
« Відповідь #8 : 12:16:41, 03 Жовтень 2007 »
Стоп. Давайте розберемось. Що нам потрібно зробити: 1. Залити софт, 2. Залити список каналів, 3. Залити ключі.
1.Для заливки софта використаємо Джтаг(детальний опис процедури читаємо тут http://laki.dvhk.pl/faq/bc1530.htm)
2. Список каналів заливаємо ком-портом за допомогою програми  Mediasat Editor Studio v2.6 FINAL http://sat-ukraine.info/index.php?action=dlattach;topic=85.0;attach=54. Списки підходять від 1430
3. Ключі заливаємо також ком-портом, за допомогою проги Mediacom 2.6 (заливається пунктом Settings) http://sat-ukraine.info/index.php?topic=90.msg5380#msg5380

Думаю розберетесь:)
При викладенні файлів на сторонніх ресурсах (форумах, сайтах) обов'язково вказати адресу форуму sat-ukraine.info

Для подяк: Приват 4149625802083533 | WebMoney U234103583812 , Z275867729465


Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
Re: PIONEER BCT-1530
« Відповідь #9 : 13:39:35, 03 Жовтень 2007 »
Стоп. Давайте розберемось. Що нам потрібно зробити: 1. Залити софт, 2. Залити список каналів, 3. Залити ключі.
1.Для заливки софта використаємо Джтаг(детальний опис процедури читаємо тут http://laki.dvhk.pl/faq/bc1530.htm)
2. Список каналів заливаємо ком-портом за допомогою програми  Mediasat Editor Studio v2.6 FINAL http://sat-ukraine.info/index.php?action=dlattach;topic=85.0;attach=54. Списки підходять від 1430
3. Ключі заливаємо також ком-портом, за допомогою проги Mediacom 2.6 (заливається пунктом Settings) http://sat-ukraine.info/index.php?topic=90.msg5380#msg5380

Думаю розберетесь:)
Богдане,я так зрозумів,що є софти від динаміта та генератора,одні щиються лпт портом,другі-ком портом,а треті джитагом. Я вже заплутався!!! Чи можна дамп з новішою прошивкою,залив і забув! А канали та ключі пропишу вручну. Можливо так чи ні?

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 5934
  • Рейтинг: +7586/-0
Re: PIONEER BCT-1530
« Відповідь #10 : 14:51:36, 03 Жовтень 2007 »
Софт я завантажував звідси http://sat-ukraine.info/index.php?topic=363.msg13669#msg13669 Нормально заливається по тій інструкції з лакі
При викладенні файлів на сторонніх ресурсах (форумах, сайтах) обов'язково вказати адресу форуму sat-ukraine.info

Для подяк: Приват 4149625802083533 | WebMoney U234103583812 , Z275867729465


Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
Re: PIONEER BCT-1530
« Відповідь #11 : 16:32:32, 03 Жовтень 2007 »
Софт я завантажував звідси http://sat-ukraine.info/index.php?topic=363.msg13669#msg13669 Нормально заливається по тій інструкції з лакі
Пробував прошити по інструкції з лакі,але чомусь деякі сектори не стирались і не програмувались,після чого на включеному тюнері біжить рядок: Update err, Update retry in9
Взагалі мозги їдуть,чи я дійсно з віком стаю чайником...нічого не виходить,думаю,що ще декілька спроб і викину його з горба,а знайомій подарую нового Опена...

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
Re: PIONEER BCT-1530
« Відповідь #12 : 17:23:44, 03 Жовтень 2007 »
Так з Піонером я трохи погарячкував ;D ;D ;D Проблема полягала в тому,що було залягання,тому флешка не прошивалась-стиралась >:( Я взяв фен виставив на макс(480 градусів) і давай з дурі на неї дути(правда акуратно,щоб не поздувати опора,які розташовані навпроти неї) ;D Трохи остудилась,після чого почав знову робити маніпуляції з джитагом...і...опа...-почала зараза шитись ??? Буває і таке,неодноразово зустрічав на опенах. Звичайне залягання флешки. Тепер пробую розібратись з списками каналів та ключами :o Коли зроблю,то,обов"язково відпишу,звісно,якщо це комусь цікаво ;) ;) ;)

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
PIONEER BCT-1530
« Відповідь #13 : 21:23:06, 03 Жовтень 2007 »
Ну ось нарешті розібрався з списком каналів,все працює,дісек порти переключає ;D
Але ніяк не можу залити ключі прогою Медіаком,в чому може бути причина,можливо через перехідник USB-RS232? І яку швидкість передачі ставити в прозі?

Відсутній petro1964

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +10/-0
PIONEER BCT-1530
« Відповідь #14 : 22:18:25, 03 Жовтень 2007 »
Швидкість-115200

 

Cyfra + замінить декодери Philips 3010 на Pioneer!

Автор savsavРозділ Philips

Відповідей: 0
Переглядів: 1211
Остання відповідь 11:18:22, 24 Липень 2010
від savsav
вбитий 1530 (bnp-1354-D) хочу підняти.

Автор vokРозділ Pioneer

Відповідей: 1
Переглядів: 564
Остання відповідь 07:06:53, 13 Лютий 2016
від vasjabr
Не можу ввести канали і ключі в 1530

Автор seriyРозділ Pioneer

Відповідей: 3
Переглядів: 1286
Остання відповідь 09:37:08, 24 Серпень 2008
від seriy
Pioneer-робота двох картоприймачів.

Автор savsavРозділ Pioneer

Відповідей: 1
Переглядів: 1298
Остання відповідь 08:52:35, 29 Січень 2013
від savsav
Новини для 1430-1530...

Автор YaroРозділ Pioneer

Відповідей: 5
Переглядів: 2606
Остання відповідь 08:57:09, 27 Жовтень 2010
від Yaro