Автор Тема: Софт на дбокс1,Нокія9600  (Прочитано 5039 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3034
  • Рейтинг: +38/-5
Софт на дбокс1,Нокія9600
« Відповідь #15 : 11:06:24, 15 Вересень 2007 »
В мене ніколи не виходило поставити на потік дбокс1..проблема залишається  постійна..неможливо щось змінити в налаштуваннях поверх софта..навіть пароль зняти..а про дайсеки то взагалі страшна пісня..я колись задавав Алекс41 питання на цю тему...щоб обнулити дбокс1 --треба витерти саму флешку..і по новому залити софт..інакше ніяк..

Тому я особисто раджу всім..пропишіть в ручну пару нових каналів і повикидайте зайві..щоб не мати мороки..дбокс1 і ДВБ2000 не всім по зубам...навіть з інструкцією..

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 6230
  • Рейтинг: +8280/-15
Софт на дбокс1,Нокія9600
« Відповідь #16 : 12:03:21, 15 Вересень 2007 »
Проробляв дане купу раз і все відповідно грало, тому і пишу. З онуленням паролю ніколи небавився, в разі чогось зажимаю три клавіші спереду на панелі + Standby на пульті(словом резетую) та й усе знову лабає:)
Для подяк: 4149629392766440 |

Відсутній AJtex

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Рейтинг: +10/-0
Софт на дбокс1,Нокія9600
« Відповідь #17 : 13:57:28, 17 Вересень 2007 »
Мужики поможіть. Дали мені шефи 10 гробів, називаються нокія дебокс 1. Ну і сказали проший оригінальним нокієвським софтом, а в них вже стоїть софт DVB2000. Поможіть чим його шити і якою прогою. Вашу інструкцію по прошивці на сайті читав, робив все як там написано но результату ноль, тіки комп підвисає з тою прогою Serialserv.

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 6230
  • Рейтинг: +8280/-15
Софт на дбокс1,Нокія9600
« Відповідь #18 : 14:02:50, 17 Вересень 2007 »
Почитай тут чи тут:)
Для подяк: 4149629392766440 |

Відсутній dbox1

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 21
  • Рейтинг: +15/-0
Софт на дбокс1,Нокія9600
« Відповідь #19 : 21:09:11, 17 Вересень 2007 »
Прога для заливки софту TransboxDemo під XP
http://www.upload.etv-bis.com/index.php?subcat=37&ENGINEsessID=ced3f19248301f95a695fc5bf80ed74b

Відсутній lssa

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 52
  • Рейтинг: +11/-0
Софт на дбокс1,Нокія9600
« Відповідь #20 : 14:33:47, 18 Вересень 2007 »
Якщо стоїть двб2000 раджу скористатись прогою DVBEdit. Але це якщо потрібно перешити з двб2000 на оригінальний софт, а не навпаки.

Відсутній huchko

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +0/-0
Софт на дбокс1,Нокія9600
« Відповідь #21 : 19:35:40, 13 Травень 2009 »
nokia 150s...можна прошити?

Відсутній d_f@ny@

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Рейтинг: +0/-0
Софт на дбокс1,Нокія9600
« Відповідь #22 : 11:15:27, 19 Березень 2011 »
Якщо стоїть двб2000 раджу скористатись прогою DVBEdit. Але це якщо потрібно перешити з двб2000 на оригінальний софт, а не навпаки.

Привіт всім, надіюсь мене хто-небудь, тай почує!
Шановні bodyan та vic, бачу ви, як то кажуть, зточили на цій справі зуби!
В мене є цей тюнер, зараз на ньому прошито ДВБ2000, я так розумію що я можу підключатись до приймача з допомогою компа і програмою,  DVBEdit (де її взяти? може у вас є?) редагувати канали. А ще таке, чи зможу я вводити в цій програмі на даній (ДВБ2000) ОС, ключі закодованих каналів?
Чи це взагалі реально з таким тюнером?

Відсутній mskhanm

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 1
  • Рейтинг: +0/-0
Софт на дбокс1,Нокія9600
« Відповідь #23 : 14:35:36, 30 Березень 2011 »
Вибачте, але я не можу бачити файл. Не підкажете чому?

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2888
  • Рейтинг: +7234/-2
  • dreambox is a dream
Софт на дбокс1,Нокія9600
« Відповідь #24 : 19:39:30, 30 Березень 2011 »
@mskhanm - напевно тому, що темі уже 4 роки... і силки стали не робочими... а файли видалені. І ця тема - на мою думку, втратила актуальність!
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

 

Поможіть знайти софт S100 до тюнера Metronic ouralis evolution2

Автор trium_uaРозділ AF-XX18

Відповідей: 3
Переглядів: 1258
Остання відповідь 14:18:58, 21 Серпень 2008
від trium_ua
Проблема: в Openbox F-210 залив софт від Х-620

Автор sachok666Розділ AF-XX18

Відповідей: 21
Переглядів: 3344
Остання відповідь 16:33:42, 27 Грудень 2008
від Razvedka
Софт під Радугу для Х600/620

Автор avisatРозділ Openbox

Відповідей: 3
Переглядів: 1689
Остання відповідь 15:18:13, 20 Липень 2009
від slavon
Софт на Strong 6004,6011,6020

Автор GoshaРозділ Strong

Відповідей: 0
Переглядів: 1888
Остання відповідь 18:45:25, 02 Березень 2007
від Gosha
Фергусон 3318: не можу закинути софт

Автор gogolyРозділ AF-XX18

Відповідей: 77
Переглядів: 8516
Остання відповідь 15:56:21, 15 Січень 2010
від fox-taras