Автор Тема: Софт на дбокс1,Нокія9600  (Прочитано 4402 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
Софт на дбокс1,Нокія9600
« : 13:19:36, 05 Березень 2007 »
Це мені здається останній викладений софт від Алекс41

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
Офіційний софт
« Відповідь #1 : 10:46:22, 06 Березень 2007 »
По моєму йе єдине що є на данний тюнер.

Відсутній oleg38

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +10/-0
Софт на дбокс1,Нокія9600
« Відповідь #2 : 22:55:57, 23 Березень 2007 »
Попався в руки цей монстр,здається не баран,багато тюнерів пощупав,а тут ні канали прошити,нічого толком зробити не можу.Він вже прошитий,але давненько,підскажіть як залити щось "попрощє",щось не можу найти- все німецьке.

Відсутній oleg38

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +10/-0
Софт на дбокс1,Нокія9600
« Відповідь #3 : 23:07:34, 23 Березень 2007 »
Все,побачив,вибачте погарячкував.Старєєєєюююю...:)

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
Софт на дбокс1,Нокія9600
« Відповідь #4 : 19:49:56, 26 Квітень 2007 »
beta8_np78

укр

Добавлено два нових меню (Guide(Menu)\A\9) 4-PMT Filter, 5-Autoswitch ID. Меню "PMT Filter" має п"ять позицій віа і дві позиції сека для редактування ід провайдера.По замовчуванні в фільтрі прописано лише один ід TPS:007C00. Меню "Autoswitch" добавлено для можливості зміни CA_ID різних версій Irdeto,Nagra,Conax,Cryptowork. Viaccess и Seca не потребують редактування, так як мають завжди один і той же CA_ID (0500 и 0100) і тому відсутні в цьому меню.
Добавлено "Text-TV" повідомлення на дисплеї при вході в телетекст меню.
Добавлена автоматична зміна мови телетексту. Ручне перемикання мови в меню A\Guide(Menu)\2 заблоковано.Підтримка лише дев"яти мов телетексту:англійський,датський,французський,німецький ,італьянський,чехословацький,польський,іспанський,турецький. Решту мов телетексту по замовчуванні будуть перемикатись на английськие шрифти. Бажана перешивка цієї версії софта через COM порт і DVBEdit в режимі "Erase All". Скидання в заводські установки в слідуючій версії.

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1722
  • Рейтинг: +1855/-0
Софт на дбокс1,Нокія9600
« Відповідь #5 : 20:53:21, 26 Квітень 2007 »
Шкода що на тюнер не пишуть софти як намене не поганий тюнер трошкі мало можливостей в нього
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній sawa81

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 56
  • Рейтинг: +12/-0
Софт на дбокс1,Нокія9600
« Відповідь #6 : 22:44:19, 14 Вересень 2007 »
може в кого є толковий список каналів на дібокс1 (4.5.13) велике прохання викладіть будьласка, або дайте на пошту shushniak@ukr.net
db 500s

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
Софт на дбокс1,Нокія9600
« Відповідь #7 : 22:58:09, 14 Вересень 2007 »
там хвилин 10-20 ть просканувати і створити свій список..проблеми можуть виникнути з прописуванням списку і дісеками..краще самому..це не той тюнер..не універсальний..

Відсутній sawa81

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 56
  • Рейтинг: +12/-0
Софт на дбокс1,Нокія9600
« Відповідь #8 : 23:04:29, 14 Вересень 2007 »
просто в мене нема пульта, принесли знайомі просять щось з ним зробити
db 500s

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
Софт на дбокс1,Нокія9600
« Відповідь #9 : 23:06:58, 14 Вересень 2007 »
А ви без пульта і запишете сеттнги!!Треба ж зайти в меню і для сетінгедітора поміняти швидкість порта..38400 по моєму і по памяті,замість існуючого...не запишеться інакше...

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 5959
  • Рейтинг: +7716/-1
Софт на дбокс1,Нокія9600
« Відповідь #10 : 00:35:17, 15 Вересень 2007 »
По замовчуванню в даних тюнерах стоїть швидкість 38400, в принципі це й же параметр можна підібрати в програмі ДВБЕдіт. Завтра викладу прогу і сам список на три супутники:)

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
Софт на дбокс1,Нокія9600
« Відповідь #11 : 00:52:36, 15 Вересень 2007 »
Прога тут викладена..але самі сетінги не вирішують проблеми...дуже багато проблем виникне після прошивки тюнера..особиво з дісеками..раджу вам категорично досканувати канали в ручному режимі і так все залишити як є...

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 5959
  • Рейтинг: +7716/-1
Софт на дбокс1,Нокія9600
« Відповідь #12 : 10:42:26, 15 Вересень 2007 »
Тут можна псперечатись, тим не менше викладаю нашвидкоруч накиданий список(Х-2, С-3, А-4)

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
Софт на дбокс1,Нокія9600
« Відповідь #13 : 10:45:49, 15 Вересень 2007 »
Цитата: bodyan;20111
(Х-2, С-3, А-4)

В тому і справа...:)

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 5959
  • Рейтинг: +7716/-1
Софт на дбокс1,Нокія9600
« Відповідь #14 : 10:56:29, 15 Вересень 2007 »
Все просто змінюється, причому після змін й надалі усе нормально працює:)

 

Поможіть знайти софт S100 до тюнера Metronic ouralis evolution2

Автор trium_uaРозділ AF-XX18

Відповідей: 3
Переглядів: 1123
Остання відповідь 14:18:58, 21 Серпень 2008
від trium_ua
Проблема: в Openbox F-210 залив софт від Х-620

Автор sachok666Розділ AF-XX18

Відповідей: 21
Переглядів: 2877
Остання відповідь 17:33:42, 27 Грудень 2008
від Razvedka
Софт під Радугу для Х600/620

Автор avisatРозділ Openbox

Відповідей: 3
Переглядів: 1469
Остання відповідь 15:18:13, 20 Липень 2009
від slavon
Софт на Strong 6004,6011,6020

Автор GoshaРозділ Strong

Відповідей: 0
Переглядів: 1712
Остання відповідь 19:45:25, 02 Березень 2007
від Gosha
Фергусон 3318: не можу закинути софт

Автор gogolyРозділ AF-XX18

Відповідей: 77
Переглядів: 7183
Остання відповідь 16:56:21, 15 Січень 2010
від fox-taras