Технічний відділ > Майстерня
Пульт від тюнера діє на телевізор
sat78:
Вже не памятаю на якому сайті...мені радили перепрошити тюнер під якийсь інший і звісно купити пульт новий для тюнера вже начебто іншого після прошивки !Але чи не угрохаю тюнера ? Потім буду створювати тему -караул ....допоможіть відновити тюнер після невдалоі прошивки!
BodiaK:
--- Цитата: sat78 від 17:49:40, 06 Січня 2021 ---...перепрошити тюнер під якийсь інший і звісно купити пульт новий для тюнера вже начебто іншого після прошивки !Але чи не угрохаю тюнера ?..
--- End quote ---
Якщо ви не маєте достатніх знань та практики - "цеглина" гарантована. Є ще один варіант- зашити в ПЗ потрібний вам keymap, а простіше кажучи встановити у прошивку підходящий пульт. Віддайте спеціалісту і за півгодини позбудетесь проблем. Якось так.
nico2:
не знаю скільки зараз коштує але є недорога приблуда для переробки ік в радіопульт ,замість світлодіода в пульт впаюється радіопередавач (застосовуеться для збільшення управління до 300 метрів) перетворювач з радіо в ік просто встановлюється навпроти тюнера або тв на вибір і проблема вирішена !
Додано: 22:23:22, 06 Січня 2021і ще один варіант якшо тюнер або телевізор має можливість управлятися смартфоном і є смартфон який вже не вживається проблема теж вирішується за пару хвилин
sat78:
Варіант з радіоподовжувачем більш підходить може. Смартфонів там нема ...тюнер міняти не будуть а тим паче телевізор -тюнер тільки купили (вірніше я поміняв іхній простий з т2 на комбо ) телевізор купили новий замість розбитого жк ! так шо тут треба щось як найдешевше.
User_02:
Тюнер коштує біля 400 грн. а радіоподовжувач чи розетка з Алі хіба дешевше буде?
Навігація
Go to full version