Автор Тема: Пульт від тюнера діє на телевізор  (Прочитано 1026 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній sat78

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 73
  • Рейтинг: +6/-0
Є така неприємність так би мовити. В знайомого World Vision Foros Combo -так в чому проблема -коли включає тюнер виключається телевізор LCD MYSTERY / -включає тв -викл. тюнер .Поки не злове момент коли тюнер починає загрузку і тоді можна вкл. тв.Шо можна придумати ?

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2905
  • Рейтинг: +2902/-13
Пульт від тюнера діє на телевізор
« Відповідь #1 : 21:58:47, 05 Січень 2021 »
Поміняти тюнер або телевізор .
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній Diller

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 178
  • Рейтинг: +181/-3
  • ^)
Пульт від тюнера діє на телевізор
« Відповідь #2 : 21:59:04, 05 Січень 2021 »
Коди управління д/у співпадають . Тут або телевізор інший або тюнер замінити, або в телевізорі заклеїти фотоприймач,і вмикати-вимикати кнопками.
ORTON 9500 HD PVR 2 CI 2 CX E PLUS 75E 36E 19.2E 13E 9E 5E 4W

Відсутній loza77

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 329
  • Рейтинг: +532/-33
Пульт від тюнера діє на телевізор
« Відповідь #3 : 05:44:31, 06 Січень 2021 »
Поміняти тюнер або телевізор .
Є третій варіант,трохи дешевший. В один із пультів (де дозволяють габарити) запаяти платку радіоподовжувача(при цьому випромінюючий діод в пульті видаляється),а діод від приймача радіоподовжувача приклеїти непрозорим скотчем до передньої панелі відповідно ТВ або тюнера над фотоприймачем. Трохи мороки є, але така система бездоганно працює вже 5 років в одного клієнта. Тільки невідомо чи ще є в продажі така модель подовжувача пультів.

Відсутній syvoleg

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 113
  • Рейтинг: +106/-0
Пульт від тюнера діє на телевізор
« Відповідь #4 : 09:46:18, 06 Січень 2021 »
Є ще один варіант, це радіо розетка.На аліекспрес вибір великий і по wifi і по радіо 433мгц . Суть у тому що коли виключити телік чи приймач з розетки, то при включенні вони включаються не входячи в дежурний режим.Короче не користуватися дежурним режимом.
Хороша мисля завжди приходить опісля!

Відсутній sat78

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 73
  • Рейтинг: +6/-0
Пульт від тюнера діє на телевізор
« Відповідь #5 : 17:49:40, 06 Січень 2021 »
Вже не памятаю на якому сайті...мені радили перепрошити тюнер під якийсь інший і звісно купити пульт новий для тюнера вже начебто іншого після прошивки !Але чи не угрохаю тюнера ? Потім буду створювати тему -караул ....допоможіть відновити тюнер після невдалоі прошивки!

Відсутній BodiaK

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 208
  • Рейтинг: +213/-0
Пульт від тюнера діє на телевізор
« Відповідь #6 : 19:46:23, 06 Січень 2021 »
...перепрошити тюнер під якийсь інший і звісно купити пульт новий для тюнера вже начебто іншого після прошивки !Але чи не угрохаю тюнера ?..
Якщо ви не маєте достатніх знань та практики - "цеглина" гарантована. Є ще один варіант- зашити в ПЗ потрібний вам keymap, а простіше кажучи встановити у прошивку підходящий пульт. Віддайте спеціалісту і за півгодини позбудетесь проблем. Якось так.
« Останнє редагування: 19:55:18, 06 Січень 2021 від BodiaK »

Відсутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 976
  • Рейтинг: +1104/-15
Пульт від тюнера діє на телевізор
« Відповідь #7 : 22:01:22, 06 Січень 2021 »
не знаю скільки зараз коштує але є недорога приблуда для переробки ік в радіопульт ,замість світлодіода в пульт впаюється радіопередавач (застосовуеться для збільшення управління до 300 метрів) перетворювач з радіо в ік просто встановлюється навпроти тюнера або тв на вибір і проблема вирішена !

Додано: 22:23:22, 06 Січень 2021
і ще  один варіант якшо тюнер або телевізор має можливість управлятися  смартфоном і є смартфон який вже не вживається проблема теж вирішується за пару хвилин
« Останнє редагування: 22:23:22, 06 Січень 2021 від nico2 »

Відсутній sat78

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 73
  • Рейтинг: +6/-0
Пульт від тюнера діє на телевізор
« Відповідь #8 : 07:59:52, 07 Січень 2021 »
Варіант з радіоподовжувачем більш підходить може. Смартфонів там нема ...тюнер міняти не будуть а тим паче телевізор -тюнер тільки купили (вірніше я поміняв  іхній простий з т2 на комбо ) телевізор купили новий замість розбитого  жк !  так шо тут треба щось як найдешевше.

Відсутній User_02

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +0/-0
Пульт від тюнера діє на телевізор
« Відповідь #9 : 16:13:39, 07 Січень 2021 »
Тюнер коштує біля 400 грн. а радіоподовжувач чи розетка з Алі хіба дешевше буде?

Відсутній syvoleg

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 113
  • Рейтинг: +106/-0
Хороша мисля завжди приходить опісля!

 

Як відрізнити Kathrein UFS910 "китайця" від "оригінала"

Автор valera_sihovРозділ Kathrein HD

Відповідей: 4
Переглядів: 3537
Остання відповідь 08:47:19, 30 Вересень 2008
від Android-80
Новини від "Стронг"

Автор kolobokРозділ Strong

Відповідей: 2
Переглядів: 3646
Остання відповідь 21:53:57, 25 Червень 2007
від Ігор Горбусь
Xtrend ET9500 - чергова новинка від Xtrend

Автор bodyanРозділ Xtrend (Clarke Tech)

Відповідей: 0
Переглядів: 3578
Остання відповідь 16:34:58, 03 Березень 2012
від bodyan
Куплю або прийму в дар дисплей від Nokia 6100 (6610,2600,7200,7250,3100)

Автор svidrakРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 2
Переглядів: 1918
Остання відповідь 19:25:33, 06 Липень 2013
від AndriyLviv
Іміджі від DOMICA для Dreambox HD 8000/800/800SE/500, Tuxbox 980/990

Автор slavonРозділ Dreambox HD

Відповідей: 0
Переглядів: 5374
Остання відповідь 10:01:13, 04 Листопад 2011
від slavon