Enigma / Enigma 2 > Dreambox SD

The Gemini Project

<< < (8/9) > >>

tosat:
Проблеми зміни мак адресів вже давно вирішена і в кого дійсно він не 00-09-34 радив би вже ж таки поміняти, а не шукати софтів без "бомби", а то вийде як в тому анекдоті :"Обновление програмного обеспечения" з сервера Джеміні, самі розумієте до чого це може призвести, хто не розуміє то поясню, що для реанімації тільки джітаг, а він там не такий як у всіх тьюнерах і за безплатно реанімувати його ніхто не буде.., ну а клієнти ще не до такого додумаються.., мав вже раз такий випадок.. :) :)

ioan:
Так , але основна маса тюнерів в нас китайці .А юзери не всі так продвинуті, прошив тюнер а дальше в гущу ніхто не лізе.Якщо прошити дрім ще якось навчились , то наприклад поставити російську мову чи укаїнську для них це вже надпроблема. Некажучи вже про емулятор і всі тонкості його налаштувань.Та що там казати навіть некожен вміє коректно поміняти порти дісека , так щоб канали непопропадали.Ось таким юзерам і потрібні прошивки не тільки без бомби а взагалі готові збірки навіть зі списком каналів.

tosat:
саме це я і мав на увазі - коли мак інший то віддати тьюнер спецу щоб поміняв його на оригінальний, от тоді і можна буде безпроблемно заливати любі софти, бо у мому конкретному випадку якраз клієнти і полізли обновляти п.з замість того, щоб тільки оновити емулятор..
До речі, процес зміни мака точно такий самий як заливка нової прошивки, міняв вже декілька раз власне на китайцях..( я вже навіть і посилання давав, но кому потрібно можу скинути ще раз..)
Тьюнери з останніх партій зараз поступають вже з нормальними маками..
P.S. Мої юзери дальші ніж пошук з пульта нових некодованих каналів та їх наступне сортування дальші не лазять.. - просто треба клієнтам грамотно обяснити, що це не просто тьюнер, а комп з можливістю прийому сат тв..(до компа чомусь всі майстрів кличуть...) :)

bodyan:
Для мене взагалі не зрозуміло навіщо заморочуватись з цим жеміні, якщо існують цілком нормальні іміджі (Nabilosat, SifTeam...) котрі ні в чому не поступаються даній бомбовій проблемі.

tosat:
А як на мене, і про що я неоднократно наголошував любий тьюнер взагалі "прошивати" не варто (хіба що перший раз) - достатньо просканувати нові канали та добавити нові ключі, що цілком безпроблемно можна зробити на більшості приймачів..
Конкретно для дрімів оновлення зводиться до зміни ему та софткама (Можливо, саме завдяки серверному оновленню та ще деяким встроєним прибамбасам типа нет радіо, календаря та програмованого плагіна погоди навіть на обласні міста України Джеміні і отримав популярність..)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version