Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Супутники Сіріус-Амос-Хот Бірд.

<< < (6/8) > >>

ig0r:
Або перевір щоб у настройках ковертора (головки) стояла частота 10690 - тобто універсальний конвертор!!!
А якщо цю головку ти взяв,коли раніше викоритсовував НТВ+ то ії можна використовувати тільки на сіріус  *-P

Snoop:
Прікол в тому що тиждень тому працювало все! А під НТВ не використовував!

Snoop:

--- Цитата: Yaro від 09:02:06, 03 Грудня 2008 ---
--- Цитата: Snoop від 08:49:46, 03 Грудня 2008 ---Добрий день! В мене така дуже не приємна ситуація - супутник Hot Bird (13E) 10723-11632 сигнал 0%, 11785-12692 90-99% (шкала тюнера Ferg3018)!
--- End quote ---

судячи з опису, в тебе не працює нижній діапазон, підкинь іншу головку.

--- End quote ---

Якщо не працює нижній діапазон, чи можна голову якось поремонтувати? чи її місце вже на смітнику mog

slavon:
По моєму дешевше викинути на смітник або використовувати для приймання супутників де мовлення ведеться тільки в вехньому піддіапазоні !!!

Yaro:

--- Цитата: Snoop від 09:37:21, 03 Грудня 2008 ---Якщо не працює нижній діапазон, чи можна голову якось поремонтувати? чи її місце вже на смітнику mog

--- End quote ---

Як я тобі скажу, чи можна, коли я не бачив тієї голови зсередини і не щупав її ? Видать, не працює гетеродин нижнього діапазону (або він не включений в настройках LNB), якщо ж він гавкнув - то або голову на смітник, ну може на пару деталей, або дивитися тільки канали верхнього діапазону, або замінити на іншу головку і не морочити собі й іншим голови  :2funny:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version