Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення
Т2 приставка Dvb t2 Terrestria не працює іртv мегого..ютуб...
Игорь Белоус:
купив таке https://bigl.ua/p1040803693-tsifrovoj-tyuner-efirnyj через пару годин перегляду пропало інтернет відео а потім і інтернет телебачення, як буцімто відновили заводські установки.... Т2 канали працюють...інтернет в нормі...сам тюнер гріється...Я так розумію треба через юсбі перенпрошити. СКАЖІТЬ....ДЕ ВЗЯТИ ПРОШИВКУ...У мене в селі спеців не не найду
slavon:
я звичайно звичайно вибачаюсь, але є питання: якась ТМ (торгова марка) у цього "таки" чуда китайської техніки є, чи це чудо продається під брендом "no name" ??? :2funny: ca.,
Виктор Волошук:
Прошивку ,мабуть треба шукать для приймачів з аналогічним процесором. Найти приймач з таким процесором, під який є прошивка, і пробувати залити в цей приймач.
vitivan:
--- Цитата: slavon від 04:42:00, 08 Лютого 2020 ---я звичайно звичайно вибачаюсь, але є питання: якась ТМ (торгова марка) у цього "таки" чуда китайської техніки є, чи це чудо продається під брендом "no name" ??? :2funny: ca.,
--- End quote ---
Cлавік, не читаєш форум, тут хлопець продає і підтримує.
Куплю - Продам
vm24.com.ua
slavon:
An14 vitivan, я звичайно дуже вибачаюсь, але що я повинен прочитати/переглянути усі 500 тем барахолки на нашому форумі ??? :2funny: якщо не важко, дай будь-ласка посилання на тему цього чоловіка ... можна в ПП ... доречі твою тему в барахолці я читаю регулярно ... ca.,
Навігація
Go to full version