Головна категорія > Eurosky / Eurosat
Eurosky ES-19 Combo - прошивка, список каналів, ключі
pytnik- P:
--- Цитата: slavon від 10:20:55, 26 Червня 2022 --- Мій дамп з усіма ФТА каналами з 3-х головового (українські, кацапські, польські) + довбане Т2 з львівської телевежі !!!
--- End quote ---
Залив даний дамп, ненароком нажав кнопку радіо, тюнер завис намертво з темним екраноом і не реагуючи на пульт чи кнопки. Пробував відновити своїм і цим дампом, як писали вище. не вийшло...
--- Цитата: a.noskov від 18:06:09, 15 Серпня 2020 ---Підкажіть, а як з робочого зробити дамп?
Додано: 18:15:37, 15 Серпня 2020Зробив дамп з робочого. Але на неробочому та сама історія
Додано: 19:07:47, 15 Серпня 2020Ще один додатковий момент - спробував запустити процедуру відновлення на робочому і такий самий результат - boot, load, fail. Робочий залишився робочим. Судячи з усього по якійсь причині не починаєтся зчитування...
--- End quote ---
Теж довго не міг нічого зробити. На сусідньому форумі знайшов вирішення проблеми, яке мені допомогло: скачав дамп альфабокс і ним відновив тюнер, потім через меню прошив своїм дампом. може кому буде корисна інфа...
pytnik- P:
Потім заморочився і за допомогою 3ох прошивок від ALPHABOX X7 combo прошив його до останньої за цей рік через юсб методом відновлення: і о чудо, на ньому запрацювало iptv без затиків, ютуб, мегого. Активувалась шарова шара, але якось з глюками, то є то немає. І на яких каналах має працювати ще не знаю, не перевірив. Якщо комусь ще таке інтересно, можу викласти софти пізніше...
pytnik- P:
Файли мого варіанту переходу на по аьфабок. ПО взяте з інету.
Додано: 08:17:58, 08 Жовтня 2022
--- Цитата: arrows від 18:31:47, 07 Лютого 2020 ---
--- Цитата: tobik82 від 14:57:12, 07 Лютого 2020 ---відразу запускався з IPTV.
--- End quote ---
Ніяк.
--- End quote ---
В нових прошивках є опція так. може в альтернативних... Працює не дуже коректно. в мене.
Plate:
--- Цитата: pytnik- P від 08:10:42, 08 Жовтня 2022 ---Файли мого варіанту переходу на по аьфабок. ПО взяте з інету.
--- End quote ---
Як вирішити проблему з T2-MI на 53 градусі на частоті 12674 потрібно оновлення драйвера t2-mi як це зробили на інших моделях sat-int?
slavon:
відповів Вам тут
P.S. на майбутнє, старайтеся якось обʼєднювати аналогічні питання в одне, щоб не відповідати Вам одне і те ж саме, в різних темах ... ca.,
Навігація
Go to full version