Приймачі DVB-S/S2 > Strong

Xtra TV Box (SRT 7601)

<< < (2/4) > >>

urij66:
yony, ті хто вже мав із ними справу, пишуть, що ні.Так що, кожного разу доведеться майбуть все робити по новому.Дурдом "веселка" відпочиває.

bilich:

--- Цитата: yony від 06:45:38, 15 Листопада 2019 ---Xtra TV Box (SRT 7601)
Друзі думаю тему потрібно таку створити, рано чи пізно прийдеться нам цей тюнер налаштувати.
В мене питання, чи є можливість скинути канали і BISS ключі з одного тюнера в інший?

--- End quote ---
Я брату вже налаштував.

Додано: 13:06:32, 15 Листопада 2019
--- Цитата: slavon від 07:03:07, 15 Листопада 2019 ---доведяться - налаштовуйте !!! я це лайно від олігархів не буду ставити принципово !!!   

--- End quote ---
Я ще раз наголошую і копійки не буду платить за ці канали.

Додано: 13:08:32, 15 Листопада 2019ПО дуже сквірне, обіцяють нове де можна буде канали тягати, а так це кошмар.
Додано: 13:34:52, 15 Листопада 2019Прошу модераторів, пост на ст.101 (другий з низу) з теми не знаю де спитати користувача yony, а саме відео про налаштування каналів перемістити сюди. Дякую.

andre33:
навіщо робити зайву роботу , список каналів і так прийде зі супутника,
і Бііс ключ також - ставши на відповіднокодований канал.
сортувати канали можно з 1000 каналу , зайві - напр 9 градус можна пропустити у менеджері каналів ,
повне сортування можливе у фаворитному списку , як зберігати ці усі налаштування ще поки не відомо.
ПС ставити будемо те що клієнт захоче...

arrows:

--- Цитата: andre33 від 13:52:26, 15 Листопада 2019 ---ставити будемо те що клієнт захоче...
--- End quote ---
тут виникає питання: чи захочу я такого клеєнта? <- (написане вважати вірно)

sashko:
Нажаль чи на щастя, як для кого - На флешку зчитувати і з флешки встановлювати списки каналів, фаворити, ключі неможливо. Це для тюнерів Strong 7600 \ 7601 із сертифікатом Verimatrix  вважається як втручання в систему безпеки. Навіть в наступних версіях ПЗ ця функція  не буде реалізована. Повністю все налаштувати можна за хв 20. Це якраз є додатковий заробіток для інсталятора.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version