Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Ефірні т2 антени

<< < (5/6) > >>

mglav92:
На 36 каналі (частота 594 Мгц) раніше мені вдалося приймати канали з Любліна у Мостиському районі

Wasja:
Zamość  k.36 594 MHz 50 kW невже оцей вроді самий ближчий до нас, бо є ще багато на цьому каналі але далеко від нас.

sergeny:
офтоп ,вибачаюсь зразу.
В Польші ДВБ-Т   чи Т2   ?
Проживаю далеко звідти,просто цікаво

slavon:
В Польші ДВБ-Т, при чому випромінювана антеною потужність передавачів в рази більша за зекобудівське Т2, тому польське ДВБ-Т можна без проблем приймати практично на половині Львівської, Волинської областей, знаю що ентузіасти приймали польській ДВБ-Т в Тернополі ...  ca.,

--- Цитувати ---Ставлю в своїй місцевості (1км від Польші смт.Краковець) антени А-16 і "фаворити" місцями іде все добре, а є місця проблемні особливо недалеко від митниці але замітив одну цікаву річ можливо хтось підкаже, що ще транслюється на 36 каналі(594 МГц) тому що приймаю з Підбужа і якщо антена стоїть збоку хати перекритої бляхою і заступає Польшу то сигнал хороший і все показує, а якщо в сторону Польші відкрита місцевість то верхня шкала міняє колір на синій але нижня не зявляється взагалі, на інших частотах сигнал 100% а в одному місці на цій частоті зловило польські канали, і я так зрозумів що йде накладка частот і тому немає сигналу на даній частоті.
--- End quote ---
Ви вже самі частково відповіли на своє питання: потрібно закривати проходження сигналу з Польщі, для того щоб ефективно його закривати потрібно знати напрямок звідки конкретно він приходить .. для цього зафіксуйте крейдою (фрамастером) на мачті чи біля неї (наприклад а асфальті (чи бетоній обмостці біля фундаменту) напрямок на Підбуж, помальньку покруть щоглу антени на Польщу і зафіксуте напрямок(и) звідки приходить польське DVB-T (36 канал (594 МГц))...  з допомогою прямого-кутника та/або учнівського кутоміра заміряйте кути з отриманими напрямками сигналів  ...  намалюте просту схему  і викладіть тут ... будемо думати усі разом ...  ca.,

andre33:
Чи хтось пробував для дальнього прийому - до 70 км
ставити таку - називається Тритон С

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version