Приймачі DVB-S/S2 > Allstar
Allstar 6100XE
bodyan:
Старенький приймач, софтова підтримка якого закінчилась ще у 2005 році, проте можливо комусь та й пригодиться
Отож сам софт від 30 грудня 2005 року підтримує наступні системи кодування:SECA, SECA 2, IRDETO, VIACCESS, VIACCESS 2, NAGRA, NAGRA 2, BISS, CONAX
Завантаження софта виконуємо за допомогою нульмодемного шнура і проги INT_DnUpMan
Редагування і заливка ключів виконується програмою KeyMaker13
Сам формат ключів такий же як і у Стронг 4402, проте файли ключів різні.
Завантажити Ключі (Мегаспорт - 10719, 1+1 Інт - 10725, ТВ Київ - 10730, ТЕТ - 11766, Спортклуби - Ок, МСМ Бельгія - Ок)
Включення ЕМУ:
Для входу в основне меню на дистанційному пульті натискаємо кнопку "Меню" і входимо в підменю "Предпочтения - Выбор языка"
Натискаємо "Червону" кнопку і на цифровій клавіатурі пульта набираємо набираємо 2528. В результаті додається 5 рядок меню з можливістю "вкл/выкл ЕМУ".
Робота з емулятором:
В меню "Выбор языка" на пульті набираємо 9999. Відкриється приховане меню редагування ключів на різні кодування.
[вкладення вилучене Адміністратором]
tolya1:
Не можу залити ключі в тюнер Allstar 6100xe .Роблю ніби все правильно-запускаю KeyMaker13 ,програмою відкриваю папку з файлом ключів а вони не ввідкриваються.Може справа в розширенні назви файла.
Andersat:
А в мене інша проблема з ключами. Не показує ні Мегаспорт , ні 1+1, ні ТВ Київ. Тільки ТЕТ йде... Шось не пойму чого...Хіба файлик з ключами застарілий....
bodyan:
Та чому ж, просто перевірте правильність транспондерів. 1+1 знаходиться на частоті 10725, ТВ Київ на 10730, Мегаспорт - 10719, Тет у Вас йде от і уся задача:)
Andersat:
Дійсно.. правильно. Дякую за підказку-- все пішло...От ще би криптоворкс там якось замутити...А то клієнт хоче еротики аж гине, а тюнер на кращий не хоче міняти :) А я лиш руками розвожу..:)
Навігація
Go to full version