Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Реанімація приймачів за допомогою JTAG
stepan_kv:
Непропай це так звана холодна пайка. Паяльником акуратно пропаюєш кожну ножку флешки, або прогріваеш феном. Можна і замінити на іншу.
Android-80:
--- Цитата: postullat від 18:09:50, 14 Вересня 2008 ---Поясніть термін непропай. І чи можна замінити флеху і де взяти. Скільки коштує? *-I
--- End quote ---
Непропай-це коли на заводі-виробнику погано припаяні контакти деталей до доріжок,посадочних контактів(мамки). Судячи по вашому апарату то це мало ймовірно, це зустрічається в поганих виробників(китайських), хоча і лємберг не є вийнятком. Отож для пропаю потрібно феном прогріти контакти флешки, хоча в ідеалі краще капнути трішки флюсу і пройтись тонкою насадкою-жалом паяльника, що я останнім часом і практикую, бо феном не дає 100% гарантію пропайки.
Для аріоноподібних я рідко використовую Jkeys, раджу Jtag Up. Прога є у нас на форумі,знайдете пошуком. ;)
postullat:
Я паяльник в руках тримаю так часто, як наш Ющенко в руках сокиру))) Тому пропаяти флеху, такий варыант не пыдходить. На рахунок фена, це звичайний фен для флосся потрыбен чи якийсь ынший. Бо я не телемайстер не розбераюсь. І скільки буде коштувати нову флешку купити. І ще як користуватися прогою Jtag Up, бо прогу найшов, а як далі незнаю
Android-80:
--- Цитата: zenon від 10:23:37, 31 Серпня 2008 ---пробуй так:
(підключаєм JTAG, запускаєм програму JTAG_UP 15.07.2005)
Adr Flash в положення 2 Мв (7FE00000)
Тиснем Start
Init JTAG
IDCODE: 1D405041
CPU: STi5518
Stop CPU
.......
.......
Init ok :)
Стираємо флешку
Основне-думаєм що запхати в флешку(.bin)
Записуємо 2Мв.bin появиться на табло приймача ----
Якщо ще ціла флешка повинно спрацювати.
Удачі
--- End quote ---
Для початку спробуй стерти та заново прописати дамп в пам"ять(флешку). А про пропаї та перепаї поговорим пізніше.
ЗІ. Фен використовується спеціальний, для SMD-корпусів. Помоєму правильно написав,якщо мені пам"ять не відшибло. ;D Феном промисловим(тим, що фарбу зі старих дерев"яних поверхонь знімають) та тим, що волосся просушують, - користуватись не рекомендую(звісно для пропаю флешок)!!! ;)
postullat:
///пробуй так:
(підключаєм JTAG, запускаєм програму JTAG_UP 15.07.2005)
Adr Flash в положення 2 Мв (7FE00000)
Тиснем Start//////
В мене чомусь не активна кнопка старт. Що не так роблю
Навігація
Go to full version