Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Реанімація приймачів за допомогою JTAG
Dovgan:
Маю проблему з прошивкою флешки М29W160ЕТ.Тюнер старенький METRONIC-проц-5518DVC.Спробував вже все що знав-намагався шити різними прогами-jkeys2.9.10, -11, -12,jtag-up, sticontrol і т.д. В усіх випадках проц оприділяеться за 10-тим разом,це при тому,що 115 заземлена.Пробував подавати 12В,через 1ком на 12 ногу флешки,пробував інсталювати unlock28FXXXC3.bin в jkeys-усе марно.В файлі def флеш прописана,але читаючи форум,бачу,шиють-же люди цю кляту флеш.
Ще бачив в цій темі пост від ANDROIDa-пише,що якось можливо загнати boot і soft не через СОМ-порт і не через jtag.Хотілося знати,як ще-може через антенний вхід.
Буду вдячний за будь-яку інформацію по темі.
Android-80:
Dovgan,який саме метронік? Може дампа дати робочого? Там часом тюнер фірми LG? Якщо у вас Метронік2 з тюнером LG, то залийте даний дамп і буде Вам радість.
Android-80:
--- Цитата: Dovgan від 13:49:34, 05 Серпня 2008 --- Маю проблему з прошивкою флешки М29W160ЕТ.Тюнер старенький METRONIC-проц-5518DVC.Спробував вже все що знав-намагався шити різними прогами-jkeys2.9.10, -11, -12,jtag-up, sticontrol і т.д. В усіх випадках проц оприділяеться за 10-тим разом,це при тому,що 115 заземлена.Пробував подавати 12В,через 1ком на 12 ногу флешки,пробував інсталювати unlock28FXXXC3.bin в jkeys-усе марно.В файлі def флеш прописана,але читаючи форум,бачу,шиють-же люди цю кляту флеш.
Ще бачив в цій темі пост від ANDROIDa-пише,що якось можливо загнати boot і soft не через СОМ-порт і не через jtag.Хотілося знати,як ще-може через антенний вхід.
Буду вдячний за будь-яку інформацію по темі.
--- End quote ---
Тепер,після всіх Ваших дій,будемо надіятись,що проц залишився живим... :o
Тепер на майбутнє: спочатку перевіряються напруги по живленню проца,флешки та ОЗУ. Якщо щось не грає, то виясняємо причину(БЖ і т.д.) і усуваємо її. Потім знайомим способом(джитаг) пробуємо прошити флешку потрібним дампом,але якщо проц оприділило,а флешка "викаблучується", то підкидаємо іншу справну. Далі все має працювати,а якщо НІ, т- то риєм далі...
ЗІ. Нафіга Ви пхали 12 вольт на флеху? :uglystupid2: У вас хіба 28FXXXC3 ?
Є приказка: Сім раз відмірь,- один раз відріж! А ви,нажаль,зробили все навпаки :'( Де це я таке писав,що бут заганяється не через компорт??? :o Якраз і через порт і заганяється,без використання джитагу!
Dovgan:
Android-80 дякую що відгукнулись.
Усі напруги провіренно - в нормі. Для чого подавав 12V на 12ту ногу флешки, прочитав про це на якомусь форумі, там в юзера була схожа проблема на мою і він її вирішив саме так. Пробував загружати твій дамп, але результат однаковий - помилка з самого початку. Якщо не важко, опиши послідовність прошивки цієї флешки, яку флеш вибираєш в програмі, з якого адреса починается програмування і т.д.?!
Dovgan:
Усім привіт!
Напротязі, майже місяця, переглядаю цю тему і так і не дочекався ніякої інформації по моїй проблемі. Тюнер Metronic Evolution 2, так і лежить мертвий. І можна було б усе так і залишити якби не ще один точнісінько такий же тюнер. Процесор і флеш такіж самі як і в першому - STi5518DVC, і M29W160ET. Потрібно було залити ПО з емулятором, перед тим зберіг на комп орегінальий загрузчик і ПО програмою AUC_HEditv095, потім ціею ж програмою підкоректував польське ПО 2018sec_dvbxtreme_6686_AF7_RC7 і залив dz_arion_loader'ом. Після загрузки - 00:00, залив орегінальне ПО, результат 00:00, залив орегінальний загрузчик (усе через COM-порт) результат 00:00. Після цього на COM-порт не реагує.
Jitag'ом законектитись не можу - постійно видає помилку (точно як з першим тюнером) 115 нога проца на землі - не допомагає.
Звернув увагу що ID проца визначаєтся як 0х1D405041, а не 0х0D405041.
Ось переді мною точно такий же самий метронік, тільки з процом 5518DOC і флешкою 29LV160BT. Підключаю той самий jitag відкриваю тією самою програмою, усе читаєтся, стираєтся, пишется.
Не можу зрозуміти де моя помилка. Дуже потрібна ваша допомога! Часу майже не залишилось! Буду дуже вдячний!
Навігація
Go to full version