Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Реанімація приймачів за допомогою JTAG
Android-80:
--- Цитата: zenon від 10:26:41, 23 Грудня 2007 ---Ostap подивись яка стоїть флешка, якщо така flash_S29AL016M90TFI01_firmy_Spansion то ти не один. Маю для реанімації Dump а також оригінал бут,софт.Сам ще не пробував, мають підвести тюнер. Перевіру, підкину.Тюнер теж Ferguson AF 6318CR - бігають рисочки. :o при включені.
--- End quote ---
Мені сьогодні такого апарата принесли(з рисками). Попрошу того дампа під флеху спансіон.,а то ніде неможу знайти.
Android-80:
Ще один прикол вийшов з тим апаратом. Пробував ставити 29LV160,замість спансіона,але флеха так і не оприділилась! *-G Поставив назад 29alo16m і при завантажені дампу від 600-того бігають риски потабло,але прикол в тому,що той бере оригінальний дамп та прошивку,але в кінці вискакує паршиве downloаd file. >:(
stepan_kv:
Прикол в тому, що відповідь є в цій темі на 3-ій сторінці :)
http://sat-ukraine.info/index.php?topic=1513.msg29541#msg29541
Android-80:
Так,дякую Степан,але діло дойшло до заміни флешки,вчора пробував ставити інші АМД-ешні,але поставив стару Спансіон,бо АМД-ешні чомусь не оприділились. Залив дамп від 6018 з 20-тим загрузчиком і звісно далі бігають риски :o і той фергусон при загрузці нового софту 6318 6800 S29AL016M.auc та загрузчика boot_org6318.buc- видає Download fail. І з тими довбаними рисками тюнер не приймає жодних софтів,навіть оригінальний?! *-E
Android-80:
Нарешті підняв того трупа. Короче прикладаю все необхідне для реанімації фергусона 6318 на флесі Спансіон. Отже,після завантаження оригінального дампа ваш апарат оживає і без проблем сприймає софти 6800 і вище,польські софти двбекстрім з шарінгом не рекомендую,бо знову побіжать риски на табло вашого апарату! >:(
Тепер на рахунок того,що я писав вище про амд-ешні флешки(я тестував на 29LV160). Не оприділяються вони по прочині відсутності двох перемичок на мамі: я ті перемички обвів червоним. Отож,якщо ви поставили ті перемички в режим booting mode,то амд-ешна флешка оприділиться і прошиється любим дампом від Х-600(навіть з загрузчиком 16.1),після чого ваш апарат прийматиме софти з шарінгом *-F Дякую всім за увагу O0
Навігація
Go to full version