Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

Реанімація приймачів за допомогою JTAG

<< < (7/42) > >>

stepan_kv:
Хочу додати від себе, як не наступити на одні і ті ж граблі :) і внести деяку ясність в цьому питанні. З флешкою Spansion не "дружать" софти нижче версіїї 6800. Заливати їх не рекомендується, багато хто вже  мав щастя переконатись. Ну а якщо дуже вже хочеться залити нижчу версію, то відкриваєм файл прошивки HEX-редактором і знаходим

21AE7444F4

F4 замінюем на F9

тобто має бути отак:

21AE7444F9

Після цього заливаєм прошивку і насолоджуємся :D

На рахунок реанімації. Коли бігають риски, то це ще нормально. Пробуєм влити софт 6800 або вище. Якщо не помогло, міняєм бут на 20.1. Якщо взагалі нічого не допомогло, тоді JTAG.

Наголошую, не потрібно шукати дамп знятий з саме такої флеші. Підійде любий дамп з АМД флешок, але з бутлоадером 20.1 !!!

Кому цікаво чим саме вона відрізняється від інших АМД-овських прикріпляю файл.

Остап:
Дякую за грунтовну відповідь. мотаю все на вус.

Volodya:
Привіт всім.От схоже ця тема стане на якийсь час моєю улюбленою.Суть проблеми;принесли Опенбокс 1800 для прошивки.Інфу прочитав таку;H/V Arion,S/v $TSR A6686S150ECnc,Database v.0000B209,Boot 0020.1(TSR$150EC).Спробував прошити софтом від AF-3318SE,попередньо підправивши заголовок.Результат;Тюнер помер,на табло дві вертикальні крапки.Рідний софт ніби завантажує,але після цього все одно не запускається.Які будуть думки?Паяти  жетаг,чи є якась ще надія?По живленню знайшов спухлий кондюк,замінив,напруги ніби в нормі.Може хтось мав схожу проблему?

Marcin:
Dumaju wam treba poprobuwaty lyty soft wid Fergusona 3018SE a ne wid 3318.Sprobujte wid 3018SE a jak nic ne wyjde to JTAG

Volodya:
Може у кого є софт робочий для AF3018,прошу викласти.Де взяти я знаю,але проблема в тому,що я ніяк не можу попасти на Laki,та й по інших ссилках нашого форуму теж.Напевно щось з нетом,бо раніше проблем не було.Також прошу викласти дамп для жетага,бо передчуття в мене що без того не обійтись.А головне я так і не зрозумів де були граблі.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version