Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

Реанімація приймачів за допомогою JTAG

<< < (38/42) > >>

tosat:
всім ставлю по +++, хотів би тільки добавити, що коли я тьюнером занявся після відповідей, рисочки вже не бігали, отже я залив дамп Jkeys( він у мене з цим апаратом працює коректно на відміну від UP(цей не хоче витирати флеші))   toliktv від 600 опена, що на диво тьюнер запустився, проте не було відео по тюльпану, дальші я dz_arion_loader залив славнозвісну dvbextreme 6686 все запрацювало норм, потім добавив свіжі сеттінги та ключі і ось маєте результат, може кому пригодиться..

Vladimir-rv:
Дамп для OpenFox AF-3618 з можливістю редагувати БІСС вручну,канали довше відкриваються(перебором).Всі БІСС ОК.

Uras:
Допоможіть розібратись тюнер Lemberg LR 1000  на табло світить дві крапки напруги на б\ж замість 30 є 35 і 22 є24  інші всі в нормі , підключив JTAG прога  jkeys_2.9.11 проц оприділила всьо зробив як книжка пише ніяких проблем при прошивці небуло але змін ніяких на табло далі дві крапки an24

Може бути шо дамп непідходить?

tosat:
У Лємбергів часто "здихає" блок живлення, спочатку треба підставити від аналогічного і переконатися що справа не у блоці..
Радив би провірити (краще поміняти) електроліти в колі 3.3В, та подивитись чи немає десь "вздутого" електроліта.. і якщо блок живлення справний то навіть коли дамп не той мають бігати "рисочки"  макс. за 5 сек, а не дві крапки..

SashaTv:
Проблема в БЖ. Сумніваюсь,що:

--- Цитата: Uras від 15:58:31, 05 Листопада 2010 --- інші всі в нормі

--- End quote ---
Отже:БЖ видає 3.28v чи всеж-таки 3.2v?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version