Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Реанімація приймачів за допомогою JTAG
Остап:
Привіт усім з Трускавця.Прошивав на днях Ferguson 6318CR попередньо стояв на ньому софт від Openboxa X600 а я залив від Ferguson 6318CR. Після прошивки побігли ------ і не зупиняються.Пробував залити назад софт який стояв - не лиється до кінця.Скажіть чи допоможе Jtag якщо так то як це робиться.Дуже дякую.
Yaro:
--- Цитата: Остап від 23:34:25, 20 Грудня 2007 ---Привіт усім з Трускавця.Прошивав на днях Ferguson 6318CR попередньо стояв на ньому софт від Openboxa X600 а я залив від Ferguson 6318CR. Після прошивки побігли ------ і не зупиняються.Пробував залити назад софт який стояв - не лиється до кінця.Скажіть чи допоможе Jtag якщо так то як це робиться.Дуже дякую.
--- End quote ---
Перечитай уважно цю гілку, тут все розжовано: http://sat-ukraine.info/index.php?topic=2036.0
Marcin:
Ostap duze podibna sytuacija bula w mene ja nosyw w serwisnyj centr Ferdyka ,wypajuwaly fleszku i pereprogramowuwaly .Taki reczi w domasznich umowach ne zrobysz Jtag tobi ne pomoze lety w serwisnyj centr bo swiata wze na nosi a bez TV poganenko.Mene ce kosztuwalo 35zl po znajomosci! Widpyszys jak zrobysz.Hej.
Android-80:
--- Цитата: Marcin від 17:50:56, 22 Грудня 2007 ---Ostap duze podibna sytuacija bula w mene ja nosyw w serwisnyj centr Ferdyka ,wypajuwaly fleszku i pereprogramowuwaly .Taki reczi w domasznich umowach ne zrobysz Jtag tobi ne pomoze lety w serwisnyj centr bo swiata wze na nosi a bez TV poganenko.Mene ce kosztuwalo 35zl po znajomosci! Widpyszys jak zrobysz.Hej.
--- End quote ---
Перший раз про таке чую,щоб перепрограмувати флешку в аріон,то потрібно її випаювати? :o
Без проблем дамп заливається безпосередньо на мамі,нічого не відпаюючи!
tosat:
--- Цитата: Android-80 від 18:01:08, 22 Грудня 2007 ---
Перший раз про таке чую,щоб перепрограмувати флешку в аріон,то потрібно її випаювати? :o
Без проблем дамп заливається безпосередньо на мамі,нічого не відпаюючи!
--- End quote ---
Це все залежить від того яка флеш, чомусь мені ніхто не дав відповіді на це: http://sat-ukraine.info/index.php?topic=1513.msg28964#msg28964
зрештою той тьюнер я відновив заливкою бута по сом порту, хоч і "світили" всі вісімки...
Удачі..
Навігація
Go to full version