Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

Реанімація приймачів за допомогою JTAG

<< < (24/42) > >>

Android-80:
Кожен цінує свою працю по свому. Я особисто за перепай флешки, менше 50грн. не беру :uglystupid2: А саму флешку можна купити за 8-16$. У Львові тобі це зроблять(заміну) швиденько, лише напиши у відповідному розділі!

Rostyk.07:
Наскільки я знаю у Львові флешок у продажі нема!!!Я з ними стикався уже не раз....витягав тільки з донорів. :'( Перепаяю за 20грн (якщо ви майстер)

Android-80:

--- Цитата: Rostyk.07 від 16:19:38, 15 Вересня 2008 ---Наскільки я знаю у Львові флешок у продажі нема!!!Я з ними стикався уже не раз....витягав тільки з донорів. :'( Перепаяю за 20грн (якщо ви майстер)

--- End quote ---

Двадцять гривень??? :o :o :o
Випаяти стару,впаяти нову, під"єднати інтерфейс, прошити флешку, прошити тюнер, дати зо три місяці гарантії і за це 20-ть гривень? :'( Ні, я краще на дивані полежу :)

Rostyk.07:
20грн це колегам по праці!!!Впаяти і випаяти флен 20мин з перекуром.... *-M
А з кліента 50грн робота + флеш

postullat:
хлопці не сваріться. Ви мене не правильно зрозуміли. Мені потрібно тільки перепаяти флеш. Розблоковувати і прошивати і гарантію буду давати я сам собі. Проблема в тому що в мене нема фена. Я компютерщик (програміст) а не телерадіомайстер. З паяльником дружу (вже писав) як Ющенко з сокирою. От якщо у Львові хтось може таке зробити то я звернувбися.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version