Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..
Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...
chikosh:
Перевірте ще раз ключ на DIGI.
Якщо ключ сам по собі змінився, то потрібно виключити AU.
Для цього знайдіть ідент 2011 (звичайно в останніх версіях він знаходиться десь в кінці списку).
І змініть його (для простоти першу цифру 4 змініть на 2).
apafioz:
Хтось пробував ставити прошивку на Діджитал 4100 "TRUMAN SW3.4.10 KEY UPGRADE." Як вона працює, стоє ставити?
Дякую!
Yaro:
Це кому яка до вподоби.На Трумані не все є, чого хочеться, але в мене працює стабільно. Єдине забембує, що кнопка АУДІО функціонує кудись вбік... :2funny:
apafioz:
--- Цитата: Yaro від 14:42:50, 22 Січня 2009 ---Це кому яка до вподоби.На Трумані не все є, чого хочеться, але в мене працює стабільно. Єдине забембує, що кнопка АУДІО функціонує кудись вбік... :2funny:
--- End quote ---
А який софт порадите, я просто не давно з ним зіткнувся!!!
Yaro:
Та нема друга на смак і колір :) Тут, на Закарпатті, кажуть інакше: "Кому шо, а дурному - гарадичі". Це сходи в нас так величають O0. Я ставив ту прошиву в тюнер тещі, а їй та кнопка - до одного місця, аби показувало те, що вона хоче. Зараз тащиться від Дігі ТВ *-A, там на словацькій мові фільми крутять, ну вона й дивиться собі, задоволена - слів нема, сама казала :2funny:
Ну а для себе я поставив би, мабуть, або Startrack, або Polska. Ти ще можеш для себе зацінити Yumatu, якщо є бажання потренуватися в прошивці тюнерів ;D
Навігація
Go to full version