Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..
Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...
Vetal999:
Підкажіть, на що треба звертати увагу при виборі софту, щоб коректно робила кнопка "аудіо" на пульті - на виробника чи наявність картрідера в назві?
ecd:
--- Цитата: Vetal999 від 13:41:32, 22 Грудня 2008 ---Підкажіть, на що треба звертати увагу при виборі софту, щоб коректно робила кнопка "аудіо" на пульті - на виробника чи наявність картрідера в назві?
--- End quote ---
На виробника.В мене ФТА стартрек 550д- так у нього на платі є розєм для підключення картрідера,і плата така сама як у приймача з картрідером
bodyan:
--- Цитата: Vetal999 від 13:41:32, 22 Грудня 2008 ---Підкажіть, на що треба звертати увагу при виборі софту, щоб коректно робила кнопка "аудіо" на пульті - на виробника чи наявність картрідера в назві?
--- End quote ---
Звісно ж на виробника софту. До пультів найпримхливішим на мою думку являється софт від поляків POLSKA-SW3.3.... . Найоптимальнішим же вибором вважаю софти від турків YUMATUMX.. і TRUMAN-SW3.3....
DiD /7AHAC:
--- Цитата: bodyan від 20:42:20, 22 Грудня 2008 ---
--- End quote ---
Звісно ж на виробника софту. До пультів найпримхливішим на мою думку являється софт від поляків POLSKA-SW3.3.... . Найоптимальнішим же вибором вважаю софти від турків YUMATUMX.. і TRUMAN-SW3.3....
--- End quote ---
В мене найкраще працює YUMATUMX.., а найгірше - TRUMAN-SW3.3.
Yaro:
--- Цитата: Alexander від 13:05:31, 21 Грудня 2008 ---Можливо не повний ключ.
--- End quote ---
Вибач, але я цього не розумію: як це "неповний ключ"? При неповному операційному ключі працювати взагалі не буде, достатньо в ключі 1го невірного біта! Це ж все-таки не ключ АЕС...
Навігація
Go to full version