Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..
Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...
ccblack:
зайди в эму и в любой кодировке набери 2600 это код бисс и у тебя появится бисовская кодировка
=============
Мова форуму - українська! Прошу дотримуватися правил *-K
vostef:
зайди в эму и в любой кодировке набери 2600 это код бисс и у тебя появится бисовская кодировка
Ну що ж ти вводиш людей в оману! На цих тюнерах цей трюк не проходить!
wowasik:
--- Цитата: vostef від 12:57:31, 31 Жовтня 2008 ---зайди в эму и в любой кодировке набери 2600 это код бисс и у тебя появится бисовская кодировка
--- End quote ---
Хлопці,то реально як з БІСОМ,в ЕМу редагується все крім САІD!
Не хочется закидати ключі ззовні,потім проблеми з прив'язкою їх до софта! *-M
-sat-fan-:
--- Цитата: wowasik від 13:25:01, 31 Жовтня 2008 ---
--- Цитата: vostef від 12:57:31, 31 Жовтня 2008 ---зайди в эму и в любой кодировке набери 2600 это код бисс и у тебя появится бисовская кодировка
--- End quote ---
Хлопці,то реально як з БІСОМ,в ЕМу редагується все крім САІD!
Не хочется закидати ключі ззовні,потім проблеми з прив'язкою їх до софта! *-M
--- End quote ---
В мене ніяких проблем з біссом не виникло, я злив з софта ключики кей едитором та добавив необхідні мені бісс ключики. Це ніяк не вплинуло на роботу віазаду. Так що проблем з цим немає. Трохи незабув, з ДІГІ ТВ теж ніяких проблем не виникло.
ecd:
--- Цитата: edit від 10:24:05, 30 Жовтня 2008 ---більш серйозне ... міг би бути пакет VIASAT N.D.S. (Sirius 4/4.8 East). Для цього потрібно вміти вже готовий модуль nds1[1].1_20_10 від vahid правильно інтегрувати (вставити) в софт для глобіків.
--- End quote ---
А чому міг би бути VIASAT - він є(правда не повністю), зокрема на труманівській 3.4.09 прошивці показує. an33
Навігація
Go to full version