Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..

Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...

<< < (13/144) > >>

Alexander:

--- Цитата: Oleh_Y;3535 ---:confused: народ! поясніть мені будь-ласка, недавно я собі поставив на Глобо 5000 прошивку STARTRACK-SW3.3.35 Biss OK чи є зараз доцільність поставити Polska SW3.3.60-KEY-UPGRADE.rar!? Але якщо можна популярніше як дитині в 9 класі!
В мене Амос, Сіріус та Експрес22
--- End quote ---

Прямої доцільності не не бачу, для перегляду вищезгаданих супутників там нічого не змінилось.

Раджу читати повідомлення цього форуму, ми ж обговорюємо ці питання, навіщо повторюватись.

romashkin:
Якщо працює стабільно, то  немає необхідності, ключі на бісс, секу можна і пультом підправити.

BOB_2005:
Хотів спитати: я заливаю софт POLSKA-SW 3.3.57 і вмене на другий день пропадають канали кодовані в BISS хоча спочатку все працює ОК.При переписуванні софта та сама ситуація .Може то софт кривий?І І чи можливо  редагувати ключі вручну в останніх софтах?

Alexander:

--- Цитата: BOB_2005;3981 ---Хотів спитати: я заливаю софт POLSKA-SW 3.3.57 і вмене на другий день пропадають канали кодовані в BISS хоча спочатку все працює ОК.При переписуванні софта та сама ситуація .Може то софт кривий?І І чи можливо  редагувати ключі вручну в останніх софтах?
--- End quote ---

Скоріше за все це може бути проблема, коли ставиться софт + власні списки каналів, хоче не виключено, що це кривизна софта.
Можна спробувати не прошивати власний список каналів, а пересканувати з нуля.

Стартреківський софт спробуй, з ним проблем не було.
Тільки не став 3.3.59-62 там Сека крива.

Також 3.3.57 є непоганий від турків, нм я і користуюсь, посилання є на форумі в попередніх постах.

oppolp:
STARTRACK_SW_3.3.63_FTA_CI

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version