Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..
Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...
VOLODYMYR:
Пробував я заливати і турецьку прошивку і труманівську.Польсат працює,а канали в Віss не відкриваються.Якщо загнати ключі окремо,то не буде Polsat au.Пультом ключики в Віss цього разу залити ніяким чином не виходить,на відміну від нових софтів для Globo 4100c і 7010A.
При чому тут Globo 4100c і 7010A в даній темі ??? *-G
slavon:
Таке саме із Турманівською прошівкою - немає в емуляторі закладки Биис !!!
Ещо заливає старі ключі то закладка зявляється, але не працює АУ !!! Хто може допоможіть ???
carbon:
Не треба заливати нові ключі! Про це вже писалось
--- Цитата: Android-80 ---Я іноді роблю хитрішим способом... Зпершу скидаю всі ключі в заводські настройки(синя кнопка),-потім в любій системі кодування додаю ключа з ID системи кодування(2600) та зберігаю ключа. Таким макаром у вас з"являється BISS підрозділ,де ви ручками забиваєте пару ключів,після чого насолоджуєтесь переглядом улюблених каналів :)
Напевно Вам цікаво,навіщо таким способом? Зразу ж відповім,-в нових софтах іноді змінене розташування ключів і перезаливка тих же ключів відомими нам програмами супроводжує зносу,або перерозміщенню сервісних ключів,а це в свою чергу веде до нестабільної роботи самого ЕМУ,перезавантаженню тюнера,зависаннях та й з пропаданням АУ. Це спостерігалось наразі на ГРОБО 7010СХ,після перезаливки ключів з компа в новий софт(без БІСС пункту). *-I
ЗІ. Цей спосіб перевірений на 100%.
--- End quote ---
Зробите, і буде вам АУ. Сам перевіряв на 7010А
Ну от знову чистий флуд... *-K Тут мова йде про Глоби 3ххх-6ххх ! *-G При всій повазі - повторно дам бана!
Alexander:
якщо заливали ключі від Svirac то там треба польсатівські іденти замінити на ключах N3DES замінити букви АА на 00
slavon:
--- Цитувати ---Зробите, і буде вам АУ. Сам перевіряв на 7010А
--- End quote ---
Ні одно із кодувань в цих прошивках не пускає в поле редагування типу прошивки з пульта !!! Чи може я роблю щось не так ???
--- Цитувати ---якщо заливали ключі від Svirac то там треба польсатівські іденти замінити на ключах N3DES замінити букви АА на 00
--- End quote ---
Що за ключі, де їх можна взяти ???
Навігація
Go to full version