Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..

Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...

<< < (102/144) > >>

satfan1:

--- Цитата: usb22swl від 20:33:11, 20 Травня 2008 ---А в турків 99 українська присутня?

--- End quote ---
Якщо мається на увазі українські канали в БІСС, то звідки вони там взялися... БІССові ключі  на Українсько- та Російсько - мовні канали повністю викладені лише на Хорватському форумі від Свірака. На всих інших - зась ! Навіть Поляки останнім часом зпаскудились - в їхніх софтах теж наших БІССів немає...

usb22swl:

--- Цитата: satfan1 від 20:53:45, 20 Травня 2008 ---
--- Цитата: usb22swl від 20:33:11, 20 Травня 2008 ---А в турків 99 українська присутня?

--- End quote ---
Якщо мається на увазі українські канали в БІСС, то звідки вони там взялися... БІССові ключі  на Українсько- та Російсько - мовні канали повністю викладені лише на Хорватському форумі від Свірака. На всих інших - зась ! Навіть Поляки останнім часом зпаскудились - в їхніх софтах теж наших БІССів немає...

--- End quote ---

Пробачте за незрозумілість запитання. Я питав чи присутня українська локалізація. Бо в останніх версіх не було.

vostef:
Щось на софті 3.4.01 Полсат перестав АУкатися, а як увас?

roma:
Буквально годину тому на софті  TURKEY-MX-SW3.4.00-KEY-UPGRADE.bin полсат за одну хвилину АУ O0

miko:

--- Цитата: roma від 19:20:36, 06 Червня 2008 ---Буквально годину тому на софті  TURKEY-MX-SW3.4.00-KEY-UPGRADE.bin полсат за одну хвилину АУ O0

--- End quote ---
В мене тоже.тільки вчора вечером трішки проблеми з полсатом(довго ау),але пішло.TURKEY-MX-не погана софтина як для мене.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version