Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..
Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...
Alexander:
В турецькій прошивці 3.3.52 не працює українська мова.
В цілому прошивка працює стабільно вже 3 тиждень.
Цікаво, чи будуть українці писати власні прошивки для Глобоподібних?
locij:
в мене прошивка від бігсата версії 3.3.60. автоапдейт на TPS працює непогано. Але при зміні ключів помітні деякі затики. Також час від часу під час затиків відключається звук приходиться переключатися на якийсь інший канал а потім повертатись на який дивлюсь
Ankl:
Нічого не можу зробити ТЕТ не йде на цій прошиві TRUMAN-SW3.3.56-KEY-UPGRADE навідь новим кей едітором ключ доається в тюнер а він мовчить, підозра що тюнер просить сервіс айді а в едіторі не ма як туди його вставити, мож хто більш робочу прошиву підкаже перевіряв 55ту версію там наче ключі один в одного позлизували тільки назви інші
locij:
в мене було те ж саме правда на TRUMAN-SW3.3.55 . після редагування кей едітором ТЕТ не хотів показувати тоді я просто скачав файл ключів з dvb-upload.com де вже був прописаний ключ на ТЕТ, влив його в тюнер і все пішло
Alexander:
--- Цитата: Ankl;842 ---Нічого не можу зробити ТЕТ не йде на цій прошиві TRUMAN-SW3.3.56-KEY-UPGRADE навідь новим кей едітором ключ доається в тюнер а він мовчить, підозра що тюнер просить сервіс айді а в едіторі не ма як туди його вставити, мож хто більш робочу прошиву підкаже перевіряв 55ту версію там наче ключі один в одного позлизували тільки назви інші
--- End quote ---
Якщо користуватися програмою Key editor for Globo 3xxx-6xxx v20005
то треба писати наступне:
1) Ключ дублюється Even/Оdd
2) CAID 00
3) Provider 0017DE
4) Index FF
5) Ключ ***************
6) Транспондер - доречі повинен співпадати з транспондером на якому канал пішов у вашому випадку.
[ Вкладення пошкоджено або не існує ] 197[/ATTACH]
Вам, поки що, усне зауваження. Пишіть по темі. Для редактора ключів є своя тема.
Навігація
Go to full version