Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..

Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...

<< < (94/144) > >>

pitsat:

--- Цитата: roger5000 від 21:34:45, 15 Квітня 2008 --- :tickedoff: Тестував сьoгоднi TURKEY-MX-SW3.3.98-fta-ci-UPGRADE biss  вiдсутнiй (або я незнайшов куди його вписати) крiм полсата бiльш нiчого не аукаэтся  >:(

--- End quote ---
Дозавантажте ще ключі, програмою Upgrade 1.0.7(Download Key), файл з ключами на нашому форумі в розділі:Тільки файли ключів.Globo 3000- 6000.

pitsat:

--- Цитата: bumer1978 від 00:14:14, 19 Квітня 2008 ---Хлопці хотів спитати чому  коли залив TURKEY-MX-SW3.3.97-KEY-UPGRADE в тюнер globo-5000 він перестав дихати.Заливав прошивку програмою Upgrade 1.0.7 (операція-завантажити софт) Підкажіть що не так. an24

--- End quote ---
Все так, якщо виконали все коректно і діждалися завершення (Download success). Які сиптоми зараз, що повний нуль?Чи під час ввімкнення мережі спостерігається ледь помітне засвічування LED-індикаторів, або світиться зелений світодіод.Загляньте через кришку (в області БЖ) на елекроліти.

matros7:
  roger5000

у мене стоїть TURKEY-MX-SW3.3.98-fta-ci-UPGRADE  ТПС працює навіть краще чим на попередніх.
А ключі краще самому закинути

Alexander:

--- Цитата: matros7 від 13:24:49, 19 Квітня 2008 ---  roger5000

у мене стоїть TURKEY-MX-SW3.3.98-fta-ci-UPGRADE  ТПС працює навіть краще чим на попередніх.
А ключі краще самому закинути

--- End quote ---

Абсолютно погоджуюсь! Але іноді бувають глюки оли подивитись щось з Польсату.
Оновлення проходить як треба ТПСи оновлював тільки з ефіру.

Цією прошивкою я задоволений.
От якби щось допрацювали (кріптоворкс) щоб можна було дивитись Спортклуби на Амосі то було би ще краще.

usb22swl:
Автооновленняв турків працює й справді добре. Та от української немає і якось трохи підгальмовує. Мій приймач (Globo 5000) з цією прошивкою важко працює.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version