Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..

Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...

<< < (66/144) > >>

Android-80:
В поляків аналогічно,став на 12188,почекав та насолоджуєшся переглядом. Або ж є варіант залити свіжі ключі ;) :)

DiD /7AHAC:
В себе зауважив, що рано і вдень після АУ ТПС емулятор працює ОК. Після 9год вечора після ТПС АУ злітає емулятор. Перевіряв 3 вечора. Софт Стартрек 3.3.86. А у вас як?
Щодо Полсат АУ то тут проблем жодних практично на будь-якому каналі треба трохи постояти і буде все ОК

slavon:
Наперед вибачаюсь за дитяче запитання, але як в Глобоподибних вімкнути емулятор ??? Прошив Глобо 4100 Польською 3.3.86, спочатку все було ОК, потім з якоїсь причини вимкнувся елемулятор, по 9339 висвічується меню редагування ключів різних кодувань,  але кнопки увмк/вимкн емулятора там немає. В попередніх прошивках помоему такого небуло. Допоможіть будь-ласка.

locij:
В мене в такому випадку допомагає звичайне перезавантаження тюнера. Правда в останній раз коли  вимкнувся ємулятор і перезавантаження не допомагало прийшлося по новому заливати ключі після заливки яких все запрацювало. "Кнопки" або коду для включення емулятора як таких наскільки мені відомо в Глобо не має

polozS:
включаю ресивер працюють всі канали але десь через 2 години коли вмикаю закодовани канали такі як(ТРАВЕЛ ,ТЕТ,Мінск,1+1 интерн.)то написано що кодований(BISS я вводив).Вимикаю ресивер і зразу вмикаю і всі ці канали знову працюють.З остальними каналами все гаразд .Що може бути може які конденсатори висохли. 

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version