Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..
Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...
bodyan:
Перевірив POLSKA-SW3.3.86-KEY-UPGRADE:
ТПС АУ -100%
Польс*т АУ - 100%
serg9:
Бодян, а які ключі при цьому заливав? ;)
-sat-fan-:
Шановний oleho я хотів би внести маленьку поправочку (Premiere AU не працює), незнаю в кого як, але вмене вже AU працює (глобо 6010а). Може трохи не по темі пишу, але зараз на Труманівській 3.3.86 вмене йде AU на Premiere гарантую сам учора ввечері перевіряв (саме AU а не робочий ключик - перевіряв на каналі Premiere 1 або 4 на якому зних не пригадаю), і так саме Polsat AU 100% (саме AU а не робочий ключик - перевіряв на каналі Discovery (Pl)). Це ті невеликі зміни які відбулись нещодавно в мене. Якщо комусь буде потрібно саму прошивку я її долучив.
Шановний bodyan перемість цей мій рукопис туди де йому місце. А то я вже стільки наговорив що й сам розумію тут йому не місце. В цьому долученні є й ключики витягнуті з самої пршивки, я трохи відредагував Бісс. З другими ключами (з не рідними) не тестував тому що вже було таке що на самому софті АУ 100% а заливши не рідні ключики АУ злітало.
АУ працює й на ТПС - але при запуску тюнер зависає і перезавантажується тільки після цього працює АУ.
miko:
То що ніхто не має робочих ключів на полсат :2funny:
LvivR:
--- Цитата: miko від 15:04:02, 09 Листопада 2007 ---То що ніхто не має робочих ключів на полсат :2funny:
--- End quote ---
Та ні. Всі мають крім вас :2funny:
Навігація
Go to full version