Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..
Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...
usb22swl:
В мене чомусь ТПС АУ тільки з 79 Труманом. Зі всіма іншими якась проблема. А Полсат зі всіма чудово працює. Що за проблема?
NAZAR:
--- Цитата: andre33 від 16:33:00, 03 Жовтня 2007 ---Польский софт , попасти у емулятор:
меню-ігри-редактор ключів
працює нормально тільки з ключами ,що додаються
+список 80-75-13-5-4
--- End quote ---
А як по поводу стабільності??? Чи такий же кончений по глючності як і Труман-83.По поводу Трумана 3.3.83-краще не лийте,збережіть здоровими свої нерви.Про нього без трьохетажного мату нічого сказати не можна.Потратив майже півдня на сортування каналів,відкрива все,що обіцяно але дивитись не вистачить ніяких нервів-глючить по безбожному.Нах... було такий софт і робити.
DiD /7AHAC:
--- Цитата: NAZAR від 17:27:58, 04 Жовтня 2007 ---
--- Цитата: andre33 від 16:33:00, 03 Жовтня 2007 ---Польский софт , попасти у емулятор:
меню-ігри-редактор ключів
працює нормально тільки з ключами ,що додаються
+список 80-75-13-5-4
--- End quote ---
А як по поводу стабільності??? Чи такий же кончений по глючності як і Труман-83.По поводу Трумана 3.3.83-краще не лийте,збережіть здоровими свої нерви.Про нього без трьохетажного мату нічого сказати не можна.Потратив майже півдня на сортування каналів,відкрива все,що обіцяно але дивитись не вистачить ніяких нервів-глючить по безбожному.Нах... було такий софт і робити.
--- End quote ---
Ті ж яйця тільки в профіль(а можливо й ще гірше), хоча шарить трішки краще
roma:
Прошив я свій глобік Труманом 3.3.83. залив остатні ключі і полсат не хоче показувати, як зробити шоб він показував ??? Чекав на діскавері десять хвелин і нічо.
DiD /7AHAC:
--- Цитата: roma від 20:21:04, 04 Жовтня 2007 ---Прошив я свій глобік Труманом 3.3.83. залив остатні ключі і полсат не хоче показувати, як зробити шоб він показував ??? Чекав на діскавері десять хвелин і нічо.
--- End quote ---
Залий ключі, які я викладав тут на форумі - все ОК! Дивлюсь сам зараз
Навігація
Go to full version