Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..

Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...

<< < (6/144) > >>

romashkin:
2 Юрко.
І що з того, що Ви бачили, ми теж хочемо бачити. Раз бачили, то давайте лінк. Тема називається софти і обговорення софтів. Отже, щоб щось обговорювати, можливо краще його тут викласти?

Юрко:

--- Цитата: romashkin;1911 ---2 Юрко.
І що з того, що Ви бачили, ми теж хочемо бачити. Раз бачили, то давайте лінк. Тема називається софти і обговорення софтів. Отже, щоб щось обговорювати, можливо краще його тут викласти?
--- End quote ---

Бачив "в натурі", а лінк не важко знайти. От я захотів і знайшов тут:

http://upl.frocusa.net/index.php?lng=ru&get_id=820

romashkin:
Виходить що ми тут безнадійно відстали від життя....
Ви бачили дату? щось не вяжеться, в той час не було ще 3.3.56-57 а уже 3.3.60???? Назвати можна як хотіти, я можу переправити на 5.5.55 і що змінить. бачили, там уже люди і свіжішіі мають :)

--- Цитувати ---А у меня есть версия 3.3.64
--- End quote ---

shmels1:
Тут я з Romashkin-им згоден.Не дивитеся, що зроблять лівійці, краще шукайте оновлення у німців, які впритул займаються даним софтвером.

Юрко:
Нє, ну а ви самі пробували цей софт, що так впевнено про нього пишете?
Ви попробуйте. А то демагогія получається, говорите про то чого напевно не знаєте. Зара протестую і напишу. Але вже бачу що TPS апдейтиться, правда з невеликим затиком.

Чому Ви вирішили, що ми говоримо про те, що не знаємо? Краще почитайте свої слова в попередньому пості і тепер. Виходить, що минулого разу говорили про те, що ще не знали.

--- Цитувати ---На вигляд гарний, канали переключаються швиденько і AU на TPS-ах працює.
--- End quote ---

--- Цитувати ---Зара протестую і напишу. Але вже бачу що TPS апдейтиться, правда з невеликим затиком.
--- End quote ---

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version