Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..

Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...

<< < (49/144) > >>

NAZAR:

--- Цитата: Alexander;20087 ---НАЗАР

Все працює як і працювало! Акцент поставили на ТПС. Принципово нових ф-цій нема.
--- End quote ---
Ну а ТПС став краще працювати чи ні? Чи як і раніше висне та сам по собі перезагружається? І ще одне- бісові ключі можна вносити і правити руками чи потрібен редактор? І останнє-чи можна дивитись Євроспорти 1,2 на рос мові ?

bodyan:
Тестував версію 3.3.80 від Трумана, ні Поляки ні ТПС-и так і не аукнулись, вернувся назад на 3.3.79(Труман) на якій Поляки, ТПС-и(приймач не перезавантажувався) нормально автоапдейтяться

Yaro:

--- Цитата: bodyan;20146 --- вернувся назад на 3.3.79(Труман) на якій Поляки, ТПС-и(приймач не перезавантажувався) нормально автоапдейтяться
--- End quote ---

Друже, а як на рахунок зависань чи ще якихось крупних багів? На дрібні я не звертаю увагу, бо ж відомо: кожна наступна версія програми має в собі більше помилок, аніж попередня :D  Такий один з законів Мерфі :cool:  До речі, дуже цікаво почитати ті закони і їх наслідки...

bodyan:
Та от приймач мав 40 хвилин, що міг те вижав. Тому нажаль більше сказати не можу:(

Alexander:
Хлопці, той Труман наче конвеєр софти штампує.
3.3.81 Завантажити

Я його не ставив, мій тюнер такого сексу з софтами давно не мав як за останні 2 тижні. Хай трохи відпочине... :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version