Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..
Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...
Alexander:
VOSTEF
Я не міняв софт на новий бо чекаю турецький, тобто, як зняли?
Які іденти?? Можна більш детально?
Буду дуже вдячний!
DiD /7AHAC:
Залив новий софт та нові ключі наразі дивлюся. Польсат не АУ, за інші Награ провайдери не знаю, але напевно не АУ.
--- Цитата: bodyan;18684 ---Категорично заперечую дане твердження. Дійсно на початкових софтах від даної кантори, справді були проблеми з даною клавішею, а саме при натисканні кнопки ДУ "Audio" список каналів сортувався в алфавітному порядку, проте уже більш ніж півроку(ато і більш:)) даний баг виправлений.
--- End quote ---
Заливав софти(3.3.77,78,79) від Труман на усіх залишився баг з некоректною роботою кнопки АУДІО. Після натискання тюнер відображає ФАВОРИТИ.
Маю підозру, що всі глобоподібні поділяються на два типи відносно даної проблеми.
Або якісь невеликі відмінності в залізі або в пульті. Шкода не маю поки можливості викласти фото пульта. Було б цікаво порівняти з пультами інших клонів.
В мене - ДІДЖІТАЛ 5000, а у Вас?????
Alexander:
DiD /7AHAC
У мене Глобо 6010, на всіх софтах Трумана 3.3.69-3.3.77 кнопка аудіо працювала і працює нормально без проблем. Перевірив в першу чергу.
Здається мені, що то буде проблема в залізі.
На разі використовую Турецький 3.3.77 все теж ок.
На разі я би не рекомендував ставити поки діло не вляжеться, а то штампують софти як на конвеєрі. Кожних 2 дні новий софт....
vostef:
To Alexander.
UPC Direct як був кріпто, так і залишився. Награ там вже не прописується.
usb22swl:
DiD /7AHAC
В мене Ґлобо 5000 два різних пульта. З одного (рідного) глючить а з іншого (купленого) ні. То певне все залежить від пультів. В тому що не глючить на 2 кнопки більше.
Навігація
Go to full version