Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..

Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...

<< < (40/144) > >>

bodyan:
Після довгих очікувань автоапдейта для польсату, я уже почав скептично ставитись до усіх ПЗ з будь-якими написами - "АУ". Проте протестувавши останню версію 3.77 від Трумуана і ввівши ключі "від фонаря;) " на Польсат (7101) і зачекавши з пів хвилинки на екрані зявилась картинка.

УРА!!! Автоапдейт дійсно рулить!!!![/B]

Така ж ситуація в цьому софті з Д+, тільки от на оновлення чомусь пішло трішки більше часу:), а так тут усе гаразд, отож дійсно Польсат,Д+ - Ау

bodyan:
Доречі не використовуйте останній редактор ключів 2006, оскільки при залитті ключів в софт за допомогою даної проги перестає працювати АУ на польсат і Д+

Yaro:

--- Цитата: essamco;18900 ---Yumatu MX FTA-CI and Reader version 3.3.77, TPS Auto ok, Polsat Auto OK, D+ Auto OK, Sharemax Supported for the first time
--- End quote ---

Thank you dude, 'tis REALLY a big news.

If you would like to contact me drop your mail to
skippie@rambler.ru

THANXXX

Yaro:
Бодян: от хто рулить, так то ти. Я без спроби залізти в з**ницю без мила...та ти мене троха знаєш...дякую, новина - просто СУПЕРОВА!!

Alexander:
Турецьке щастя!
Качаємо!
http://www.crosat.org/aploud/index.php?action=downloadfile&filename=TURKEY-MX-SW3[1].3.77-KEY-UPGRADE.zip&directory=&PHPSESSID=f7160bff769c75023ad00a0963b7fc6a

Доречі, поясніть будь ласка, не заливати ключі з Редактора ключів, чи не заливати ключі відредагованих редактором ключів?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version