Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..
Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...
wadym:
--- Цитата: oleg38;18339 ---TRUMAN-SW3.3.75_FTA_CI_від 12-08-2007, з оновленими ключами (All Biss - Ok, Polsat(Eurosport 1,2Ru, TVN) - Ok,-хтось пробовав,EUROSPORT працює?
--- End quote ---
Якщо на польсат залиті нормальні ключі, то Євроспорти працююсть.
bodyan:
TRUMAN-SW3.3.75_FTA_CI, з оновленими ключами від 1.09.07 (All Biss - Ok, Polsat(Eurosport 1,2Ru, TVN) - Ok
Якщо написано Ок(Гаразд) - значить дійсно показує
DiD /7AHAC:
Яка різниця між Старсат 3.3.73 та TRUMAN-SW3.3.75_FTA_CI?????
Чи вартує переходити на TRUMAN-SW3.3.75_FTA_CI?
В мене на трумені кнопка аудіо криво працює, тому стараюсь користуватись іншими софтами.
wadym:
--- Цитата: DiD /7AHAC;18603 ---Яка різниця між Старсат 3.3.73 та TRUMAN-SW3.3.75_FTA_CI?????
Чи вартує переходити на TRUMAN-SW3.3.75_FTA_CI?
В мене на трумені кнопка аудіо криво працює, тому стараюсь користуватись іншими софтами.
--- End quote ---
Я наприклад також надаю перевагу Старсатові, тому що майже на всіх софтах Труман кнопка аудіо не працює
bodyan:
--- Цитата: wadym;18624 ---... тому що майже на всіх софтах Труман кнопка аудіо не працює..
--- End quote ---
Категорично заперечую дане твердження. Дійсно на початкових софтах від даної кантори, справді були проблеми з даною клавішею, а саме при натисканні кнопки ДУ "Audio" список каналів сортувався в алфавітному порядку, проте уже більш ніж півроку(ато і більш:)) даний баг виправлений.
Особисто я, наразі використовую софти тільки цих програмістів(ну ще й інколи Польські софти:)).
Оновив Поляків від 02.09.07.
Навігація
Go to full version