Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..

Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...

<< < (37/144) > >>

DiD /7AHAC:
В мене на даному софті цього не  спостерігається, хіба іноді при автоапдейті ТПС може перезавантажитись

Igorek1968:
Модератори, звиняйте якщо вже була десь відповідь, не знайшов.
Щоб працювали ТПС - потрібно залити СОФТ, а потім сканувати і поновій творити сеттінг?    
 Пробував після заливки софта (..3-3-73..) вливати мої дані з компа - ТПС не ідуть, пробував редактором "Суматор" вставляти ці ж дані ,заливаю - ТПС не працює. Також пробував один софт загнати, просканував - результат нульовий. Навіть ось щас вже хвилин десять  стоїть на "Франс 5" - декілька хвилин поробило (коли ключи співпадали) і знову зависла картинка. Цікаво, а яким чином у вас ТПС - АУ.

DiD /7AHAC:
Користуюсь Стартреком 3.3.73 ТПС прекрасно працює.
Стаєте на канал транспондера 10873 і чекаєте кілька хвилин поки пройде оновлення ключів. Іноді, буває, що під час оновлення ключів тюнер перезавантажиться, не лякайтесь, зачекайте і ключі апдейтнуться.

Ігор Горбусь:

--- Цитата: DiD /7AHAC;15782 ---Користуюсь Стартреком 3.3.73 ТПС прекрасно працює.
Стаєте на канал транспондера 10873 і чекаєте кілька хвилин поки пройде оновлення ключів. Іноді, буває, що під час оновлення ключів тюнер перезавантажиться, не лякайтесь, зачекайте і ключі апдейтнуться.
--- End quote ---

Ще би кинув ссилку де скачати можн Стартрек 3.3.73 , то взагалі би було супер !!!
Стартрек то моя любима прошивка !!!

DiD /7AHAC:
Перепрошую, не стартрек, а старсат 3.3.73
http://www.bliner-key.org/index.php?action=downloadfile&filename=STARSAT-SW3.3.73-CARD-READER.zip&directory=BIGSAT6500-YUMATU%20MX-TRUMAN-GLOBO-ALL%20CLONE&

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version