Приймачі DVB-S/S2 > 3000- 6000..
Обговорення і Тестування нових софтів Globo(Opticum) 3000- 6000...
andrey:
та ні я не хочу продавати свого дебокса просто як би мав більшу зарплату та і жінка не (транділа) за інтернет та за всякі чачки то я кажу б купив глобіка а дебокса не продаю вже до нього привик ... але щось по поводу софта для глобіка то раз знайде ключ на ТПС то ні чого не знаходить і переключаю по різним каналам з того транспондера але чорний екран... але як знайде то всерівно 1 хвилину робить і малевич... підкажіть що зробити...
andrey:
STARTRACK SW3.3.70 KEY UPGRADE та STARTRACK SW3.3.70 KEY CARD UPGRADE скажіть а чим вони відрізняються один софт підходить для тих тюнерів які мають карточку чи що ...
Andrey Kulish:
Саме так! Ви правильно самі відповіли на поставлене питання!
DiD /7AHAC:
andreytm
Глобо коштує зараз смішні гроші приблизно 45 у.о.
А для ТПС треба на каналі постояти тришки довше, щоб ключі оновилися
andrey:
скажіть будьласка хоть питання не по темі я знаю що є нові глобо 7000 хоч не точно написана марка як до них софти роблять і скільки він коштує ви кажете що 45 уо... то який глобо стільки коштує і це ціна у м.ЛЬВІВ... так як що ви знаєте по цінам то напишіть будьласка чи варто булоб мен іпоїхати за одним тюнером у ЛЬВІВ (дорога обійдеться 25 гривень в дві сторони) чи в нашому місті шукати але це як би назбирати трохи грошенят... а по поводу софта поки обідав так сказати прошло 30 хвилин тюнер був виключений включив зараз і ТПС вроді вже працює а тоді тільки 1 хвилину показував... скачав викладені ключі MCT_BISS_OK як що я їх закину в тюнер то не пропаде те що на даний момент працювало... можна їх закинути підкажіть будьласка... я не дуже багато прочитав про ті тюнера все в основному читаю про свого дебокса і про SS2 і як хто знає а на тих тюнерах (моїх ) можна дивитися МСТ І редлігх (еротіка) чи ні ...
Навігація
Go to full version