Головна категорія > uClan / U2C

uClan T2 HD SE Internet

<< < (4/6) > >>

vitivan:

--- Цитата: pavlo8000 від 09:58:14, 07 Квітня 2020 ---То що april брихло це я переконався.

--- End quote ---

april я знаю років 10 людина авторитетна в темі, не його рівень обманювати, крім того він установщик, який смисл установщику обманювати?

april:

--- Цитата: pavlo8000 від 09:58:14, 07 Квітня 2020 ---То що april брихло це я переконався. Канали відсортував в тому порядку,як він написав. Перезапуститив тюнер, канали залишилися в тому порядку,як відсортував я.

--- End quote ---

Ану шановний виклади десь відео сортування каналів, ДУЖЕЕЕЕ мені цікаво глянути на останньому софті ручне сортування каналів на цій приставці. І нєфіг мені тут пургу гнати, що я брехло, може і всі інші на профільному форумі і  і вестсаті тоже брехуни. І притримай свій язик при собі.

Моє питання на вестсаті -"Вопрос по ручной сортировке каналов Т2. Как бы я их не передвигал, становятся они как хотят по собственному усмотрению. Автообновление отключил, сортировать по ... выбирал разные варианты. Есть решение даной проблемы? Хочу отсортировать по собственному усмтотрению Т2 каналы, но никак не получается. Прошивка последняя. "

Відповідь космоса із вестсата - "april, сортируйте через меню группы (фавориты). Так сделано во всех приемниках Т2 и в ТВ со встроенным Т2 тюнером. Других вариантов нет. В общем списке каналы выстраиваются так как выдает их провайдер эфирного цифрового ТВ. "

Моя відповідь - "На всех приемниках других производителей ручное редактирование списка каналов работает и все запоминается после редактирования! "

Відповідь космоса - "april, ну вам виднее. Вы же специалист. Вам цитату привести с форума другого производителя по этому вопросу?"

an_rus69:
Не розумію про що стільки можна говорити. Я продав цих Т2 надзвичайно багато.Найменше браку якщо порівнювати з іншими моделями .Робота з інтернетом супер це не тільки моя думка але і людей які брали їх у мене.А на рахунок сортування каналів знімаєте птичку з пункту автооновлення списку каналів і маєте щастя

april:

--- Цитата: pavlo8000 від 11:15:51, 07 Квітня 2020 ---https://fex.net/s/mbpzzcp відео для недо установщика,троля april

--- End quote ---

Лади, чекаємо мого відео. Тільки воно не буде на три канали сортування, а повне від сканування і до повного сортування. Тоді глянем хто троль із нас.  ca.,
Додано: 11:40:35, 07 Квітня 2020
--- Цитата: an_rus69 від 11:23:29, 07 Квітня 2020 ---Не розумію про що стільки можна говорити. Я продав цих Т2 надзвичайно багато.Найменше браку якщо порівнювати з іншими моделями .Робота з інтернетом супер це не тільки моя думка але і людей які брали їх у мене.А на рахунок сортування каналів знімаєте птичку з пункту автооновлення списку каналів і маєте щастя

--- End quote ---

Тут питання принципу пішло. Якщо б я із ним не протрахався півдня недобившись бажаного результату, при чому і птичку знімав із автообновлення, я б цієї дискусії не починав. Не перший рік замужем як то кажуть. Але мене зачепило пихате ставлення таких як мій опонент до питань роботи обладнання яким торгує. Якщо є проблеми то треба визнавати, а не ліпити тут козла.

Після того як виясниться хто правий думаю будуть вибачення, з моєї сторони так точно, а він вряд чи признає якщо даний баг я підтверджу. Тему опісля можна буде почистити. Але поки що ставимо .... на день-два.

lvoldemar:
Людоньки, бережіть нерви. Я також взяв один такий на пробу у vitivan. Свої враження викладав у відповідній темі. Тюнер швидкий, T2 канали відображає, чого ви ще хочете від десятидоларової залізяки. Ніби перший раз зіштовхнулись з тим, що китайський софт глюкавий, а самі китайці забувають про залізяку ще то того, як її продали.   

Найбільш різкі пости я почистив. Шануйте один одного.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version